Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Αστυπάλαια.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά – Αστυπάλαια πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Αστυπάλαια.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Αστυπάλαια.

Εκτελείται καθημερινά ένα δρομολόγιο από Πειραιά για Αστυπάλαια. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Αστυπάλαια ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.  . Το καλοκαίρι η Blue Star Ferries πραγματοποιεί τουλάχιστον 5 εβδομαδιαία δρομολόγια.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πειραιά για Αστυπάλαια.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 9-11 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Αστυπάλαια;

Τα πλοία με προορισμό την Αστυπάλαια αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε1. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Αστυπάλαια;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Αστυπάλαια. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου για Αστυπάλαια αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Αστυπάλαια με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με τo νησί της Αστυπάλαιας προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Αστυπάλαια. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Κράτηση εισιτηρίου πλοίου