Τα δρομολόγια εκτελούνται από την εταιρία ANEK Superfast. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν συχνά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ηγουμενίτσα – Βενετία που συνδέουν την Ελλάδα με την Ιταλία. 

Διάρκεια ταξιδιού από Ηγουμενίτσα προς Βενετία

Το ακτοπλοϊκό ταξίδι προς τη Βενετία διαρκεί 27-30 ώρες. Επίσης από Ελλάδα για Ιταλία υπάρχουν και τα  δρομολόγια Ανκόνα-Πάτρα και Ανκόνα-Ηγουμενίτσα.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τη Βενετία

Το καλοκαίρι, υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Βενετίας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τη Βενετία είναι από την Πάτρα προς τη Βενετία, από την Ηγουμενίτσα προς τη Βενετία και από την Κέρκυρα προς τη Βενετία.

Χρήσιμες οδηγίες για το ταξίδι

Τα ακτοπλοϊκά ταξίδια προς τη Βενετία είναι μεγάλα και συνήθως απαιτούν διανυκτέρευση, επομένως συνιστάται η κράτηση καμπίνας!
Ο καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας για τη Βενετία, καθώς ενδέχεται να υπάρχει πληρότητα θέσεων στα Ελληνικά πλοία, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Ηγουμενίτσα προς τη Βενετία είναι μικρότερο συγκριτικά με το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Πάτρα προς τη Βενετία. Συνεπώς, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε να φτάσετε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

[mappress mapid=”1″]