Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σύμη.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που πραγματοποιεί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σύμη είναι η Blue Star Ferries.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Σύμη.

Όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται συνήθως 3 αναχωρήσεις την εβδομάδα. Μπορείς να βρεις καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σύμη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries πραγματοποιεί τα δρομολόγια πλοίων προς την Σύμη. Κλείσε στην Ferrycenter οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σύμη.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πειραιά για Σύμη.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι του Πειραιά στα Σύμη είναι περίπου 8 ώρες.

Χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι Πειραιά – Σύμη.

Το λιμάνι του Πειραιά έχει αυξημένη κίνηση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Προτείνουμε να είσαι στην Πύλη αναχώρησης τουλάχιστον 1,5 ώρα νωρίτερα, ειδικά αν ταξιδεύεις με όχημα.
Μπορείς να φτάσεις στην πύλη αναχώρησης με το δωρεάν λεωφορείο του ΟΛΠ που εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και σταματάει σε όλες τις πύλες του Πειραιά.

Μπορείς να ταξιδέψεις από τη Σύμη σε πολλές όμορφες παραλίες και εντυπωσιακά χωριά του νησιού. Είμαστε πάντα κοντά σου για να οργανώσεις τις διακοπές σου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Από πού φεύγει το πλοίο για Σύμη;

Tα πλοία για Σύμη φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά. Συνήθως από τις πύλες Ε1 αναχωρούν τα πλοία για Σύμη.  Αν και υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά.

Μπορείς να φτάσεις στο λιμάνι του Πειραιά με ηλεκτρικό και μετρό, με λεωφορείο, με προαστιακό σιδηρόδρομο ή με ταξί. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο λιμάνι του Πειραιά διαρκεί περίπου 1-1,5 ώρα με συγκοινωνία και 45 λεπτά με αυτοκίνητο ή ταξί.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Σύμη;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πειραιά για Σύμη. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Σύμη είναι μεγάλο και τα περισσότερα δρομολόγια είναι νυχτερινά.

Κλείσιμο φοιτητικού εισιτηρίου από Πειραιά για Σύμη.

Φυσικά και μπορείς κλείσεις ακτοπλοϊκά από Πειραιά για Σύμη με φοιτητική έκπτωση! Με έγκυρο πάσο ελληνικού πανεπιστημίου δικαιούσαι έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά από Πειραιά για Σύμη.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από Πειραιά – Σύμη.

Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Σύμη, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

[mappress mapid=”3″]