Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Ρόδο.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Ρόδο πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Ρόδο.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Ρόδο.

Εκτελείται καθημερινά 1 δρομολόγιο από Πειραιά για Ρόδο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Ρόδο ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Ρόδο στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Ρόδο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 13-18 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Ρόδο;

Τα πλοία με προορισμό την Ρόδο αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε1. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Ρόδο;

Ναι μπορείς να κλείσεις καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Ρόδο το οποίο συνίσταται γιατί το ταξίδι είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Κάντε κράτηση των εισιτήριών σας για Ρόδο αρκετό καιρό πριν τα ταξίδι σας ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταξιδέψτε από και προς την Ρόδο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Ρόδο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Ρόδο. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Ρόδο, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ