Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Νάξο.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Νάξο πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Νάξο.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Νάξο.

Εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά για Νάξο. Τους καλοκαιρινούς μήνες έως 7 δρομολόγια καθημερινά. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Νάξο ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Νάξο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 5 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Νάξο;

Τα πλοία με προορισμό την Νάξο αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε6 ή Ε7. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Νάξο;

Ναι μπορείς να κλείσεις καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Νάξο το οποίο συνίσταται γιατί το ταξίδι είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Κάντε κράτηση των εισιτήριών σας για Νάξο αρκετό καιρό πριν τα ταξίδι σας ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταξιδέψτε από και προς την Νάξο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Νάξο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Νάξο. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Νάξο, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ