Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για Κεφαλονιά – Ζάκυνθος – Ιθάκη. Η εταιρεία μας Ferry Center εκπροσωπεί την Levante Ferries καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του επιβατικού κοινού των Ιονίων νησιών με συχνά και σταθερά δρομολόγια πλοίων Κεφαλονιά – Ζάκυνθος – Ιθάκη. Η Levante Ferries διαθέτει τα ιδιόκτητα πλοία Fior di Levante, Mare di Levante Andreas Kalvos και Κεφαλονιά με τα οποία πραγματοποιεί όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις Ιονίου πελάγους.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για Κεφαλονιά – Ζάκυνθος – Ιθάκη

Η Levante Ferries συνδέει το τμήμα του Ιονίου Πελάγους ανάμεσα σε Πάτρα – Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κεφαλονιά – Ιθάκη.

Τα δρομολόγια πλοίων της Levante Ferries είναι:

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Levante Ferries:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα προς Κεφαλονιά.

Τόσο η μετάβαση από Πάτρα προς Κεφαλονιά είναι εύκολη καθώς τα πλοία αναχωρούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από το λιμάνι της Πάτρας.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries εκτελεί το δρομολόγιο από Πάτρα προς Σάμη (Κεφαλονιά). Το λιμάνι της Σάμης βρίσκεται στη Κεφαλονιά, στην ανατολική ακτή, απέναντι από την Ιθάκη και είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού.

Εκδοτήρια εισιτηρίων με την Levante Ferries στο λιμάνι της Πάτρας

Εκδοτήρια εισιτηρίων με την Levante Ferries στο λιμάνι της Πάτρας

Το δρομολόγιο Πάτρα προς Σάμη (Κεφαλονιά) εκτελείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εισιτήρια για Κεφαλονιά είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές στο Κιόσκι της Αγίου Νικολάου στην προβλήτα του λιμανιού της Πάτρα καθώς και στο κεντρικό μας Πρακτορείο Ferrycenter στη Οθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα.

Η διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Σάμη (Κεφαλονιά) είναι περίπου 2ώρες & 45 λεπτά

Το δρομολόγιο αυτό εκτελείτε απευθείας χωρίς στάσεις σε άλλα νησιά.
Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) υπάρχουν 48 προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Σάμη (Κεφαλονιά) την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Οκτώβριος – Μάϊος), ωστόσο, υπάρχουν 9 δρομολόγια την εβδομάδα.

Ο στόλος της Levante Ferries.

Τα δρομολόγια πλοίων Κεφαλονιά – Ζάκυνθος – Ιθάκη πραγματοποιούνται με πλοία του στόλου της Levante Ferries. Τα πλοία της Levante Ferries προσεγγίζουν κάθε εβδομάδα έξι λιμάνια, εξυπηρετώντας πιστά και συστηματικά, με απόλυτη ασφάλεια και υψηλές ανέσεις, τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Αποτελούν σύγχρονα και ασφαλή πλοία, που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής σε κάθε περίοδο.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για Κεφαλονιά

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για Κεφαλονιά

Τα τέσσερα πλοία μας είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις Levante Ferries προσφέρουν στο επιβατικό κοινό απόλυτη ασφάλεια και ένα άνετο κι ευχάριστο ταξίδι, ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Fior di Levante

Το νεότευκτο «Fior di Levante» έκανε το παρθενικό του ταξίδι το Δεκέμβριο του 2014. Βραβευμένο με το διεθνές “Shippax Award 2015” ως το ομορφότερο πορθμειακό πλοίο του Kόσμου, το «Fior di Levante» βαφτίστηκε προς τιμήν του νησιού της Ζακύνθου, ή αλλιώς Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής), απ’ όπου είναι εμπνευσμένη κι η διακόσμησή του.

Mare di Levante

Το ιδιαίτερα αγαπητό αυτό πλοίο στο επιβατικό κοινό του Ιονίου, το «Mare di Levante», ξεχωρίζει για τους άνετους, φιλόξενους και πολυτελείς χώρους του, καθώς και για τη μοναδική του χωρητικότητα σε ΙΧ και φορτηγά οχήματα.

Andreas Kalvos

Το «Andreas Kalvos», βαφτισμένο προς τιμήν του σπουδαίου Ζακυνθινού ποιητή Ανδρέα Κάλβου, μετά από πλήρη ανακατασκευή ώστε να προσαρμοστεί απόλυτα στη θάλασσα του Ιονίου, αποτελεί έναν συνδυασμό ασφάλειας, άνεσης και κομψότητας.

Kefalonia

Παρόλο που το «Kefalonia» αποτελεί το ιστορικότερο πλοίο του στόλου μας, η ταχύτητα και η ασφάλειά του, το κάνουν απολύτως ανταγωνιστικό απέναντι ακόμη και σε νεότευκτα σκάφη.

Smyrna di Levante

Το «Smyrna di Levante», έπειτα από με την ολοκληρωτική μετασκευή και πλήρη ανακαίνισή του που ολοκληρώνονται, υπόσχεται να εξασφαλίζει σε κάθε επιβάτη, ένα ασφαλές και απολαυστικό ταξίδι, από τη Θεσσαλονίκη στη Σμύρνη!

Contessa di Levante

To εξαιρετικών χαρακτηριστικών «Contessa di Levante» είναι το έκτο πλοίο μας, που αποκτήθηκε πρόσφατα και θα δεχθεί εκτεταμένη μετασκευή, ώστε να εναρμονιστεί με τα πρότυπα της Levante Ferries και τις απαιτήσεις των γραμμών του Ιονίου, στο οποίο θα δρομολογηθεί το 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια πλοίων Κεφαλονιά – Ζάκυνθος – Ιθάκη επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2610 240000

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ