Ανκόνα – Πάτρα με πλοίο

Ακτοπλοϊκή σύνδεση ΑνκόναΠάτρα. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ανκόνα – Πάτρα πραγματοποιείται όλο τον χρόνο. Στη διάρκεια του καλοκαιριού εκτελούνται έως 2 καθημερινά δρομολόγια πλοίων που συνδέουν το λιμάνι της Ανκόνας με το λιμάνι της Πάτρας. Δρομολόγια εκτελούνται και κατά τους χειμερινούς μήνες, με μικρότερη συχνότητα. Tο δρομολόγιο εξυπηρετείται από την Anek Superfast, κυρίως με συμβατικά πλοία.

Πόσο συχνά είναι τα δρομολόγια πλοίων από Ανκόνα για Πάτρα;

Τους καλοκαιρινούς μήνες θα βρεις 1-2 καθημερινές αναχωρήσεις για Πάτρα από Ανκόνα. Το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού είναι νυχτερινό. Το πρώτο πλοίο για Πάτρα φεύγει από Ανκόνα στις 13:30 και φτάνει συνήθως μεταξύ 12:00 και 14:00 την επόμενη μέρα. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν και πιο αργά δρομολόγια, στις 17:00, τις 18:30 ή τις 22:30.

Πληροφορίες για το δρομολόγιο

Πόση ώρα διαρκεί το δρομολόγιο Ανκόνα Πάτρα;

Το ταξίδι με πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα διαρκεί από 19,5 έως 25 ώρες. Η τελική διάρκεια του ταξιδιού εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου και το δρομολόγιο.

Ταξιδέψτε στην Ανκόνα

Ποια είναι η απόσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ανκόνα και Πάτρας;

Το λιμάνι της Πάτρας βρίσκεται 491 ναυτικά μίλια (περίπου 911 χλμ.) από το λιμάνι της Ανκόνα.

Ποιο είναι το βάρος των αποσκευών;

Ανκόνα

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι αρκετά ευέλικτες όσον αφορά το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών. Μπορείς να κρατήσεις κοντά σου τις τσάντες και τις βαλίτσες σου ή να τις τοποθετήσεις στον ειδικό χώρο για τις αποσκευές στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα.

Χρήσιμη πληροφορία: έχε υπόψιν ότι δεν υπάρχει διαδικασία check-in για τις αποσκευές.

Συμβουλή: κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία έχει τη δική της πολιτική μεταφοράς αποσκευών. Ωστόσο, σου συστήνουμε να μη μεταφέρεις πάνω από 50 κιλά για να μην προκύψουν καθυστερήσεις λόγω υπερφόρτωσης του χώρου για τις αποσκευές.

Τι ισχύει για τα κατοικίδιό μου στο πλοίο;

Μπορείς να ταξιδέψεις με το κατοικίδιό σου στο πλοίο για Πάτρα από Ανκόνα. Στα πλοία της Anek Superfast υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες και χώροι για τα κατοικίδια, με μια επιπλέον χρέωση. Καλό είναι να έχει μαζί σου το βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιού σου, σε περίπτωση που σου ζητηθεί, καθώς και τυχόν προμήθειες που μπορεί να χρειαστείς κατά το ταξίδι.

Πόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα – Πάτρα;

Το απλό επιβατικό εισιτήριο για το ταξίδι ΑνκόναΠάτρα ξεκινά συνήθως στα 87€. Το τελικό κόστος εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές, την επιλογή θέσης ή καμπίνας και τη μεταφορά οχήματος.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ