Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Βενετία – Πάτρα

Βενετία – Πάτρα με πλοίο

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Βενετία προς Πάτρα εκτελούνται καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου. Τα δρομολόγια είναι συνήθως 2 την εβδομάδα και εκτελούνται από την εταιρεία Anek Superfast.

Ποια η συχνότητα εκτέλεσης των δρομολόγιων πλοίων από Βενετία για Πάτρα;

Έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις με πλοίο προς Πάτρα από Βενετία ολοχρονικός με 2 δρομολόγια κάθε μέρα. Συνήθως, τα περισσότερα πλοία αναχωρούν κατά τις 12:00-13:00 και φτάνουν στην Πάτρα στις 21:00-22:00. Κατά καιρούς, υπάρχουν και κάποια απογευματινά δρομολόγια.

Ποιο είναι το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτήριων από Βενετία για Πάτρα;

Τα απλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο από τη Βενετία στην Πάτρα για έναν επιβάτη ξεκινούν από 115€. Tο τελικό κόστος εξαρτάται από διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές, επιλογή θέσης και μεταφορά οχήματος.

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βενετίας και Πάτρας;

Η απόσταση των δύο λιμανιών είναι περίπου 692 ναυτικά μίλια (1.113 χλμ.).

Μπορώ να κλείσω καμπίνα για το ταξίδι;

Ναι μπορείτε να κλείστε καμπίνες στο πλοίο για Πάτρα από Βενετία. Είναι μια καλή επιλογή γιατί το ταξίδι είναι αρκετά μεγάλο.

Ποια είναι τα όρια των αποσκευών;

Η ANEK Superfast είναι αρκετά ελαστική όσον αφορά το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών. Ωστόσο, προτείνουμε να μη ζυγίζει πάνω από 50 κιλά για να μην δημιουργηθούν τυχόν καθυστερήσεις λόγω περιορισμένου χώρου στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών

Πού μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Βενετία – Πάτρα;

Μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter από Βενετία για Πάτρα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ