Δρομολόγια πλοίων για Σκιάθο.

Η Σκιάθος είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές. Συχνά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Βόλο για Σκιάθο πραγματοποιούνται καθημερινά καθώς και για τα κοντινά νησιά. Μπορείτε να ενημερωθείτε  για τα δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο.

Στο Ferrycenter μπορείτε να εκδώσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο για το ταξίδι σας στην Σκιάθο.

Η Σκιάθος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με Άγιος Κωνσταντίνος, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Εύβοια (Μαντούδι), Σκόπελος, Αλόννησος.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναχωρούν πλοία για το λιμάνι της Σκιάθου από τον Άγιο Κωνσταντίνο αλλά και τον Βόλο. Το κόστος για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο είναι περίπου 30 ευρώ ενώ παράλληλα υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις στους ναύλους.

Λιμάνι Σκιάθου.

Πλησιάζοντας με το πλοίο στο νησί αντικρίζετε από μακριά το λιμάνι και την χώρα της Σκιάθου που παραμένει γραφική μέσα στο πέρασμα τον χρόνων. Το μεγάλο φυσικό λιμάνι του νησιού υποδέχεται όλο και περισσότερα πλοία, ειδικά το καλοκαίρι.

Καλό θα ήταν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κάνετε την κράτηση σας νωρίτερα λόγω της μεγάλης κίνησης.

Συγκοινωνία.

Η Σκιάθος διαθέτει αρκετές γραμμές λεωφορείων που εκτελούν τακτικά δρομολόγια για τις περισσότερες περιοχές του νησιού. Η πράσινη, η μπλε και η κόκκινη γραμμή αναχωρούν από την Χώρα και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του νησιού.

Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε το νησί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμήστε να κάνετε κράτηση εγκαίρως το όχημα της επιλογής σας.

Δρομολόγια πλοίων Βόλος – Σκιάθος.

Tα δρομολόγια πλοίων για Σκιάθο από το λιμάνι του Βόλου είναι καθημερινά όλο το χρόνο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries εξυπηρετεί αυτό το δρομολόγιο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σκιάθο από Βόλο διαρκούν από 1,5 ώρα έως 3 ώρες ανάλογα με τον τύπο του πλοίου (ταχύπλοο ή συμβατικό).

Το πρόγραμμα των πλοίων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με την χρονική περίοδο.

Εκπτώσεις και Προσφορές.

Για να βρεις τα πιο οικονομικά εισιτήρια για το ταξίδι σου από Βόλο προς Σκιάθο, μπορείς να αξιοποιήσεις ειδικές εκπτώσεις έως και 50% που προσφέρουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Συγκεκριμένα, διατίθενται:

  • Φοιτητικό εισιτήριο (συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ISIC)
  • Παιδικό εισιτήριο
  • Βρεφικό εισιτήριο
  • Εισιτήριο πολυτέκνων
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων.
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους
  • Εισιτήριο συνταξιούχων Ν.Α.Τ

Φόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων για Σκιάθο