Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα – Ανκόνα. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτρα -Ανκόνα πραγματοποιείται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ – Superfast Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα για Ανκόνα.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πάτρα για Ανκόνα.

Εκτελούνται καθημερινές αναχωρήσεις από Πάτρα για Ανκόνα. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα – Ανκόνα ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πάτρα για Ανκόνα.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Πάτρας για Ανκόνα είναι περίπου 22-23 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Ανκόνα;

Τα πλοία με προορισμό την Ανκόνα αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πάτρας μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πάτρα για Ανκόνα;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πάτρα για Ανκόνα. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Ανκόνα είναι αρκετά μεγάλο.

Χρήσιμες οδηγίες για το ταξίδι.

Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 600.000 επιβάτες, 340000 οχήματα και περισσότερα από 8400 εμπορευματοκιβώτια. Θα συνιστούσαμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Ανκόνα με την ANEK –  Superfast απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους και της Αδριατικής Θάλασσας με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου.

Η ANEK –  Superfast συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πάτρας με τo λιμάνι της Ανκόνας –με ενδιάμεσους σταθμούς την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα (τους καλοκαιρινούς μήνες)–, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω. Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα για Ανκόνα. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter, Οθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, Τηλ. 2610 634000

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ