Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα – Βενετία.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτρα -Βενετία πραγματοποιείται όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ – Superfast Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα για Βενετία.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πάτρα για Βενετία.

Εκτελούνται καθημερινές αναχωρήσεις από Πάτρα για Βενετία.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα – Βενετία ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πάτρα για Βενετία.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Πάτρας για Βενετία είναι περίπου 30-32 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του με την μεγαλύτερη διάρκεια του ταξιδιού να είναι την νύχτα.

Από πού φεύγει το πλοίο για Βενετία;

Τα πλοία με προορισμό την Βενετία αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πάτρας μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πάτρα για Βενετία;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πάτρα για Βενετία. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Βενετία είναι αρκετά μεγάλο.

Χρήσιμες οδηγίες για το ταξίδι.

Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 600.000 επιβάτες, 340000 οχήματα και περισσότερα από 8400 εμπορευματοκιβώτια.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Βενετία με την ANEK –  Superfast απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους και της Αδριατικής Θάλασσας με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου.

Η ANEK –  Superfast συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πάτρας με τo λιμάνι της Βενετίας προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα για Βενετία. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων για Ιταλία, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, Οθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, Τηλ. 2610 634000

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ