Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτρα -Μπάρι πραγματοποιείται όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ – Superfast Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα για Μπάρι.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πάτρα για Μπάρι.

Μπάρι

Μπάρι

Εκτελούνται καθημερινές αναχωρήσεις από Πάτρα για Μπάρι.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάτρα – Μπάρι ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πάτρα για Μπάρι.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Πάτρας για Μπάρι είναι περίπου 16 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του με την μεγαλύτερη διάρκεια του ταξιδιού να είναι την νύχτα.

Από που φεύγει το πλοίο για Μπάρι;

Τα πλοία με προορισμό την Μπάρι αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πάτρας μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πάτρα για Μπάρι;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πάτρα για Μπάρι. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Μπάρι είναι αρκετά μεγάλο.

Χρήσιμες οδηγίες για το ταξίδι.

Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 600.000 επιβάτες, 340000 οχήματα και περισσότερα από 8400 εμπορευματοκιβώτια. Θα συνιστούσαμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Το Μπάρι είναι μια γοητευτική θαλασσινή πολιτεία, απλωμένη σε μια πεδιάδα με θέα στην Αδριατική, που πάλλεται από το μεσογειακό ταμπεραμέντο των κατοίκων της. Το Μπάρι είναι μια είναι ζωντανή πόλη-λιμάνι με μακραίωνη και πλούσια ιστορία.

Ταξιδέψτε από και προς το Μπάρι με την ANEK –  Superfast απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους και της Αδριατικής Θάλασσας με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου.

Η ANEK –  Superfast συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πάτρας με τo λιμάνι του Μπάρι –με ενδιάμεσους σταθμούς την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διαδρομές Ελλάδα για Ιταλία. Δες όλα τα πλοια για Μπαρι, τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, από Πάτρα για Μπάρι και Μπάρι Πάτρα δρομολογια πλοίων και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter, Όθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, Τηλ. 2610 634000

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ