Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Πόρο.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Πόρο πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Πόρο.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Πόρο.

Όλον τον χρόνο υπάρχουν συνήθως καθημερινά δρομολόγια πλοίων για Πόρο από Πειραιά. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να υπάρχουν έως και 6 δρομολόγια την εβδομάδα. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Πόρο ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Πόρο στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Πόρο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου  1- 2,5 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Πόρο;

Τα πλοία με προορισμό την Πόρο αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε8. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Πόρο;

Ναι μπορείς να κλείσεις καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Πόρο.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Κάντε κράτηση των εισιτήριών για Πόρο αρκετό καιρό πριν τα ταξίδι σας ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταξιδέψτε από και προς την Πόρο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Πόρο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Πόρο. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Πόρο, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ