Η εταιρεία Ferrycenter

Σχετικά με τη Ferry Center.

Η εταιρεία εκδόσεων εισιτηρίων Ferry Center είναι τόσο «μεγάλη» ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη με την παροχή των πιο εξειδικευμένων λύσεων στους πιο απαιτητικούς πελάτες, αλλά και τόσο «μικρή» ώστε να νοιάζεται για κάθε έναν πελάτη της ξεχωριστά. To ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter έχει στόχο να δημιουργήσει ένα πολυδιάστατο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ταξιδιωτικό Οργανισμό , διατηρώντας παράλληλα την ηγετική μας θέση στην Ελληνική αγορά. Τέλος, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Το όραμά μας.

Με τους πελάτες μας χτίζουμε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης. Να αναγνωρίζουν οι πελάτες μας, στην εταιρεία και τα στελέχη της, τους ειδικούς σε κάθε μορφής ταξιδιού ή τουριστική υπηρεσία.

Η αποστολή μας.

Στοχεύουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Να  προσφέρουμε πολυδιάστατες, αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης καλύπτουμε κυρίως τις επαγγελματικές αλλά και τις μεμονωμένες ταξιδιωτικές ανάγκες των Ναυτιλιακών Εταιρειών και των  Εταιρικών Πελατών. Καλύπτουμε τις ανάγκες και στις εγχώριες και στις διεθνείς ταξιδιωτικές αγορές. Με περισσότερη όρεξη, δυναμισμό και με την ολοένα και πιο ενεργή ενασχόληση της  η εταιρεία Ferrycenter είναι πιο έτοιμη από ποτέ να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Οι αξίες μας.

Ποιότητα – Αξιοπιστία – Αποτελεσματικότητα – Ακεραιότητα – Πελατοκεντρική αντίληψη.

Μοντέρνα Τεχνολογία

Είμαστε εταιρεία εκδόσεων εισιτηρίων και χρησιμοποιούμε πάντα τα τελευταία προγράμματα ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας.

Καταρτισμένη ομάδα

Το προσωπικό μας, μέσα από την πολυετή εμπειρία του και την συνεχή εκπαίδευση, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

Καλύτερες Τιμές

Στο ταξιδιωτικό γραφείο μας θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις κρατήσεις εισιτήριων στον τομέα του τουρισμού.

 

Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610 634000 και στο email: info(at) ferrycenter.gr