Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπάρι – Πάτρα. Το δρομολόγιο του πλοίου από Μπάρι προς Πάτρα εκτελείται από την ANEK-Superfast. Το δρομολόγιο εκτελείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εισιτήρια για το δρομολόγιο αυτό είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι – Πάτρα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι – Πάτρα

Η διάρκεια του ταξιδιού από Μπάρι προς Πάτρα είναι 17ώ 30λ. και η μέση τιμή είναι 71,15 €. Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter μπορείτε να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι – Πάτρα. Η Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας. Συνδέει την ηπειρωτική Ελλάδα τόσο με νησιά του Ιονίου, όσο και με ιταλικά λιμάνια. Βρίσκεται περίπου 283.59 μίλια από Μπάρι

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι – Πάτρα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εκτελούνται δρομολόγια τόσο από Πάτρα για Μπάρι,  όσο και η επιστροφή από Μπάρι προς Πάτρα. Για το δρομολόγιο αυτό, δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή εταιρεία που να προσφέρει προς το παρόν απευθείας σύνδεση, όλα τα ταξίδια πραγματοποιούνται με στάσεις σε άλλα νησιά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν συχνά δρομολόγια πλοίων μεταξύ Μπάρι και Πάτρα κατά την διάρκεια της  εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Οκτώβριος – Μάϊος), ωστόσο, υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια την εβδομάδα.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ


Ferrycenter · 19/10/2022 στο 6:55 ΠΜ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι – Πάτρα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.