Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος

  1. Δρομολόγια πλοίων για Ζάκυνθο.
  2. Δρομολόγια πλοίων από Κυλλήνη για Ζάκυνθο
  3. Τι είδη πλοίων ταξιδεύουν προς/από τη Ζάκυνθο;
  4. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Ζάκυνθο
  5. Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στη Ζάκυνθο
  6. Μεταφορά από Αθήνα

Στο ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter θα βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα δρομολόγια πλοίων για Ζάκυνθο.

Στο Ferrycenter, μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ζάκυνθο, τα δρομολόγια και να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.

Δρομολόγια πλοίων για Ζάκυνθο.

Ναυάγιο

Πλοία για Ζάκυνθο αναχωρούν από το λιμάνι της Κυλλήνης στη δυτική Πελοπόννησο. Η διαδρομή από Κυλλήνη στη Ζάκυνθο διαρκεί 1 ώρα.

Καθημερινά δρομολόγια εκτελούν προς τη Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης. Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια των πλοίων είναι πιο συχνά και επίσης υπάρχουν πολλά καθημερινά δρομολόγια προς Ζάκυνθο από άλλα νησιά του Ιονίου.

Δρομολόγια πλοίων από Κυλλήνη για Ζάκυνθο

Τουλάχιστον 3 πλοία αναχωρούν καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ από Κυλλήνη για Ζάκυνθο.

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο είναι μία ώρα. Το κόστος του ατομικού εισιτηρίου αυτής της διαδρομής είναι 12,50€.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚυλλήνηΖάκυνθο από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter

Τι είδη πλοίων ταξιδεύουν προς/από τη Ζάκυνθο;

Ο μόνος τύπος πλοίου που ταξιδεύει από/προς τη Ζάκυνθο είναι το συμβατικό πλοίο.

Η κύρια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί δρομολόγια προς τη Ζάκυνθο είναι η Levante Ferries.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι μια καλή βάση για θαλάσσιες εκδρομές στα Επτάνησα.

Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στη Ζάκυνθο

Η Κυλλήνη απέχει 3 ώρες & 30 λεπτά από την Αθήνα. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο από τον Κεντρικό Σταθμό ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Ο καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο είναι να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια εκ των προτέρων, καθώς οι θέσεις μπορεί να είναι γεμάτες ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αυτό ισχύει και για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη.

Τα πλοία που ταξιδεύουν για Κυλλήνη διαθέτουν γκαράζ για να μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας μαζί σας. Άλλωστε το αυτοκίνητο είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς για να μετακινηθείτε στο νησί.

Μεταφορά από Αθήνα

Η Πάτρα απέχει 3 ώρες από την Αθήνα και η Κυλλήνη 3 ώρες & 30 λεπτά από την Αθήνα. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε αυτά τα λιμάνια είναι είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο από τον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Κηφισού.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Κόστος εισιτηρίων Κράτηση εισιτηρίου πλοίου