Στο ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter θα βρείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Πόρος καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα δρομολόγια πλοίων για Πόρο.

Στο Ferrycenter, μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Πόρο και να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Πόρος

Ο Πόρος βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Κεφαλονιάς και ένα από τα Ιόνια νησιά της Ελλάδας. Το λιμάνι του έχει μερικές ταβέρνες, μπαρ και συνδέει το νησί με την Κυλλήνη στην Πελοπόννησο μέσω τακτικών δρομολογίων όλο το χρόνο. Βρίσκεται περίπου 21.34 μίλια από Κυλλήνη.

Τόσο η μετάβαση όσο και η επιστροφή από Κυλλήνη προς Πόρο, Κεφαλονιά είναι εύκολη, τα πλοία εκτελούν το δρομολόγιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το δρομολόγιο Κυλλήνη προς Πόρο, Κεφαλονιά εκτελείται από την Levante Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εισιτήρια για το δρομολόγιο αυτό είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Η διάρκεια του ταξιδιού από Κυλλήνη προς Πόρο, Κεφαλονιά είναι 1ώ 29λ. Η μέση τιμή εισιτηρίου είναι 12,79€

Το δρομολόγιο αυτό εκτελείτε απευθείας χωρίς στάσεις σε άλλα νησιά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κυλλήνη και Πόρο, Κεφαλονιά την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Οκτώβριος – Μάϊος), ωστόσο, υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια την εβδομάδα.