Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Levante Ferries. Τα νησιά του Ιονίου πελάγους είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές. Τα νησιά είναι γεμάτα εκπλήξεις και μαγικές εικόνες που θα σας ικανοποιήσουν.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του Ιονίου.

Το Ιόνιο Πέλαγος εκτείνεται στη δυτική μεριά της Ελλάδας. Στο Ιόνιο πέλαγος βρίσκονται τα Επτάνησα. Επτά πανέμορφα νησιά πνιγμένα στο πράσινο και το τιρκουάζ. Η αρχιτεκτονική των πόλεων είναι βαθιά επηρεασμένη από την Ενετοκρατία, με αποτέλεσμα οι βόλτες εκεί να αποπνέουν βενετσιάνικη αίγλη και φινέτσα.

Τα Επτάνησα είναι τα εξής:

Τα Αντικύθηρα, οι Αντίπαξοι, η Ερεικούσα, το Μαθράκι, οι Οθωνοί, το Μεγανήσι και οι Στροφάδες είναι κάποια από τα μικρότερα νησιά του Ιονίου Πελάγους που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι φθηνές. Για το απλό επιβατικό ξεκινούν και από τα 5 ευρώ.

Δρομολόγια πλοίων Ιονίου.

Υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα προς τα νησιά του Ιονίου Πελάγους, από την Levante Ferries. Ιδίως το καλοκαίρι, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ιονίου είναι αρκετά συχνά ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ταξιδιώτες. Οι διαδρομές είναι αρκετά σύντομες και τα δρομολόγια πλοίων για Επτάνησα εκτελούνται από καράβια που κάνουν το ταξίδι πολύ ευχάριστο.

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τη σελίδα μας για όλα τα δρομολόγια Ιονίου για φέτος. Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιθάκη – Ζάκυνθο – Κεφαλονιά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο ταξιδιωτικό μας γραφείο Ferrycenter μπορείτε να κλείσετε και να προμηθευτείτε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα δρομολόγια των πλοίων της Levante Ferries για Κεφαλονιά – Ζάκυνθο – Ιθάκη.

Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια προς τα νησιά του Ιονίου με τα πλοία της Levante Ferries.

Λόγω της ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, αλλά και της γεωγραφικής της θέσης, η Κεφαλονιά διαθέτει ίσως τα περισσότερα λιμάνια από κάθε άλλο ελληνικό νησί, εξαιρουμένης της Κρήτης.

Levante Ferries Εκπτώσεις & Προσφορές.

  • ΒΡΕΦΗ: Χορηγείται 100% έκπτωση (δωρεάν ακτοπλοϊκά) σε παιδιά από 0-4 ετών
  • ΠΑΙΔΙΑ: Παρέχετε 50% έκπτωση  σε παιδιά από 5 έως 10 ετών.
  • ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: Παρέχετε έκπτωση 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών με την επίδειξη κάρτας πολυτέκνων.
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ: 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών με την επίδειξη φοιτητικού πάσου.
  • Συνταξιούχοι ΝΑΤ:  -50%  στους συνταξιούχους ΝΑΤ.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ