Ενημερωθείτε για το πώς θα φτάσετε στην Ανκόνα από την Ελλάδα με πλοίο
και πως θα κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων
ΠάτραΑνκόνα.

Οργανώστε το ταξίδι σας.
Κλείστε εγκαίρως ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα .

Δρομολόγια πλοίων προς Ανκόνα

Το νέο λιμάνι της Πάτρας

Το νέο λιμάνι της Πάτρας

Τα πλοία προς το Ανκόνα αναχωρούν από τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από Ελλάδα προς Ανκόνα διαρκεί  22-23 ώρες. Τα πλοία από Ελλάδα προς Ανκόνα (Ιταλία) λειτουργούν όλο το χρόνο.

Ωστόσο, το καλοκαίρι, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι πιο συχνά. Ο μόνος τύπος πλοίου που συνδέει την Ελλάδα με Ανκόνα είναι το συμβατικό πλοίο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK SUPERFAST εξυπηρετεί τα δρομολόγια από την Πάτρα προς Ανκόνα Η διάρκεια του ταξιδιού από την Πάτρα προς το Ανκόνα είναι περίπου 16,5 ώρες.

Ακτοπλοϊκά από Ηγουμενίτσα προς Ανκόνα

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τα πλοία προς Ανκόνα από Ηγουμενίτσα αναχωρούν καθημερινά όλο το χρόνο. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Ηγουμενίτσα προς το Ανκόνα διαρκεί 16 ώρες.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter ( Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα, τηλ 2610 634000 ) μπορείς να κάνεις εγκαίρως κράτηση των εισιτηρίων σου για το ταξίδι σου στο Ανκόνα.   Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από την Ηγουμενίτσα προς το Ανκόνα

Ακτοπλοϊκά από Κέρκυρα προς Ανκόνα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η ANEK Superfast Ferries πραγματοποιεί αρκετές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ του Ανκόνα και της Κέρκυρας κάθε εβδομάδα.

Το ταξίδι για Ανκόνα με το πλοίο διαρκεί  18 ώρες.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς το Ανκόνα

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Ανκόνα και Ελλάδας.

Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στο Ανκόνα.

Τα ακτοπλοϊκά ταξίδια από την Ελλάδα προς Ανκόνα της Ιταλίας είναι μεγάλα και συνήθως απαιτούν διανυκτέρευση, επομένως συνιστάται η κράτηση καμπίνας!

Ο καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ανκόνα είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχει πληρότητα θέσεων στα Ελληνικά πλοία, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Ανκόνα εκτελούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια πλοίων ANEK SUPERFAST Ferries για τα Ιταλικά λιμάνια.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter (Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα τηλ. 2610 634000) μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ανκόνα  και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ & ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑ-ΑΝΚΟΝΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ