1. Δρομολόγια πλοίων προς Βενετία
  2. Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Βενετία
  3. Ακτοπλοϊκά από Κέρκυρα προς Βενετία
  4. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς την Βενετία
  5. Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στην Βενετία
  6. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία

Ενημερωθείτε για το πώς θα φτάσετε στην Βενετία  από την Ελλάδα με πλοίο και πως θα κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων ΠάτραΒενετία. Οργανώστε το ταξίδι σας. Κλείστε εγκαίρως ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία.

Δρομολόγια πλοίων προς Βενετία

Το νέο λιμάνι της Πάτρας
Το νέο λιμάνι της Πάτρας

Τα πλοία προς το Βενετία αναχωρούν από το λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από Πάτρα προς Βενετία διαρκεί 32 ώρες.

Τα πλοία από Ελλάδα προς Βενετία (Ιταλία) λειτουργούν όλο το χρόνο. Ωστόσο, το καλοκαίρι, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι πιο συχνά.

Ο μόνος τύπος πλοίου που συνδέει την Ελλάδα με την Βενετία είναι το συμβατικό πλοίο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK SUPERFAST εξυπηρετεί τα δρομολόγια από την Πάτρα προς Βενετία.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Βενετία

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τα πλοία προς Βενετία από Ηγουμενίτσα αναχωρούν καθημερινά όλο το χρόνο.

Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Ηγουμενίτσα προς την Βενετία διαρκεί  12,5 ώρες.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter ( Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα, τηλ 2610 634000 ) μπορείς να κάνεις εγκαίρως κράτηση των εισιτηρίων σου για το ταξίδι σου στην Βενετία.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από την Ηγουμενίτσα προς την Βενετία

Ακτοπλοϊκά από Κέρκυρα προς Βενετία

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η ANEK Superfast Ferries πραγματοποιεί αρκετές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ της Βενετίας και της Κέρκυρας κάθε εβδομάδα. Το ταξίδι για Βενετία με το πλοίο διαρκεί   ώρες.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από την Κέρκυρα προς την Βενετία

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς την Βενετία

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Βενετίας και Ελλάδας.

Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στην Βενετία

Τα ακτοπλοϊκά ταξίδια από την Ελλάδα προς την Βενετία της Ιταλίας είναι μεγάλα και συνήθως απαιτούν διανυκτέρευση, επομένως συνιστάται η κράτηση καμπίνας!

Ο καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς την Βενετία είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχει πληρότητα θέσεων στα Ελληνικά πλοία, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κέρκυρα προς την Βενετία εκτελούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Δείτε ποιο αναλυτικά τα δρομολόγια πλοίων ANEK SUPERFAST Ferries για τα Ιταλικά λιμάνια.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter (Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα τηλ. 2610 634000) μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Βενετία και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ