Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Μπάρι

  1. Δρομολόγια πλοίων προς Μπάρι
  2. Ακτοπλοϊκά από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι
  3. Ακτοπλοϊκά από Κέρκυρα προς Μπάρι
  4. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς το Μπάρι
  5. Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στο Μπάρι
  6. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Μπάρι
Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς να φτάσετε στο Μπάρι από την Ελλάδα με πλοίο και πως θα κάνετε κράτηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠάτραΜπάρι.

Δρομολόγια πλοίων προς Μπάρι

Το νέο λιμάνι της Πάτρας
Το νέο λιμάνι της Πάτρας

Τα πλοία προς το Μπάρι αναχωρούν από τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από Ελλάδα προς Μπάρι διαρκεί 16-18 ώρες.

Τα πλοία από Ελλάδα προς Μπάρι (Ιταλία) λειτουργούν όλο το χρόνο. Ωστόσο, το καλοκαίρι, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι πιο συχνά.

Ο μόνος τύπος πλοίου που συνδέει την Ελλάδα με το Μπάρι είναι το συμβατικό πλοίο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK SUPERFAST εξυπηρετεί τα δρομολόγια από την Πάτρα προς το Μπάρι

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Πάτρα προς το Μπάρι είναι περίπου 16,5 ώρες.

Ακτοπλοϊκά από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Τα πλοία προς Μπάρι από Ηγουμενίτσα αναχωρούν καθημερινά όλο το χρόνο.

Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι διαρκεί 9-11 ώρες.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter ( Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα, τηλ 2610 634000 ) μπορείς να κάνεις εγκαίρως κράτηση των εισιτηρίων σου για το ταξίδι σου στο Μπάρι.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από την Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι

Ακτοπλοϊκά από Κέρκυρα προς Μπάρι

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν αρκετές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ του Μπάρι και της Κέρκυρας κάθε εβδομάδα. Το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί 8-10 ώρες.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς το Μπάρι

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Μπάρι και Ελλάδας. Οι πιο δημοφιλείς ακτοπλοϊκές διαδρομές από Ελλάδα προς Μπάρι είναι από Κέρκυρα προς Μπάρι και από Κεφαλονιά προς Μπάρι.

Ταξιδιωτικές οδηγίες για το ταξίδι σας στο Μπάρι

Τα ακτοπλοϊκά ταξίδια από την Ελλάδα προς το Μπάρι της Ιταλίας είναι μεγάλα και συνήθως απαιτούν διανυκτέρευση, επομένως συνιστάται η κράτηση καμπίνας!

Ο καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς το Μπάρι είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχει πληρότητα θέσεων στα Ελληνικά πλοία, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Μπάρι εκτελούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο..

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Μπάρι

Η τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από Πάτρα για Μπάρι ξεκινούν από 72€. Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter (Οθ. Αμαλίας 12, Πάτρα τηλ. 2610 634000) μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς το Μπάρι και να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ