Κράτηση εισιτηρίων πλοίων από Πάτρα για Ιταλία.

Εύκολα και γρήγορα μπορείτε κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια ANEK – SuperFast Ferries στο ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter τα εισιτήριά σας για Ανκόνα – Μπάρι –  Βενετία.

Η εταιρεία SUPERFAST πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς τα ιταλικά λιμάνια της Ανκόνας, του Μπάρι και της Βενετίας (σε συνεργασία με την ANEK LINES). Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελεί επίσης και δρομολόγια μέσω Κέρκυρας.

Δρομολόγια πλοίων ANEK-SUPERFAST Πάτρα – Ιταλία

Προορισμοί:

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Τα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών χωρίς δικαίωμα κλίνης, δικαιούνται 100% έκπτωση και εκδίδουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο με μηδενικό ναύλο.
Για τα παιδιά έως 4 ετών με δικαίωμα κλίνης, η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση.

50% έκπτωση έχουν και όλα τα παιδιά 4 έως και 12 ετών για όλες τις κατηγορίες θέσεων.
Τέλος πρέπει να γνωρίζετε πως όσα παιδιά ταξιδεύουν σε καμπίνα, πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα με πλήρη ναύλο.

Τα πλοία της ANEK SUPERFAST που πραγματοποιούν δρομολόγια προς Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης αναχωρούν από την πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο Ferrycenter.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία της ANEK SUPERFAST. Έχετε τη δυνατότητα εύκολα να κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτήριου για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει .

Στο Ferrycenter.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας από το λιμάνι της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς την Ιταλία και από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για κράτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια ANEK – SuperFast Ferries μην διστάσετε να επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Ferrycenter στο 2610 634000.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ