Ταξιδέψτε στην Ανκόνα.

Ανκόνα – βρίσκεται ανατολικά από τα Απέννινα όρη, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη οροσειρά στην κεντρική Ιταλία. Ταξιδέψτε στην Ανκόνα και επισκεφθείτε τις νότιες ακτές που χαρακτηρίζονται από σχετικά βαθιά, καθαρά και αρκετά κρύα νερά που περιβάλλονται από βραχώδεις παραλίες.

Η Ανκόνα, λόγω της θέσης της αναδείχθηκε σε κέντρο ναυτικών μεταφορών και εμπορίου μεταξύ Ιταλίας, Κροατίας και Ελλάδας. Αποτελεί, δε, το ποιο σημαντικό λιμάνι στην κεντρική Ιταλία με καθημερινές αναχωρήσεις πλοίων προς μια πλειάδα προορισμών σε όλη την Αδριατική.

Πώς θα φτάσετε εκεί.

Στην Ανκόνα έχει κανείς εύκολη πρόσβαση και από το βορρά και από το νότο, αρκεί να ακολουθήσει τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Ανκόνα. Για να φτάσει κανείς στο λιμάνι της Ανκόνα μπορεί να χρησιμοποιήσει την έξοδο με την ένδειξη “Ancona Centro”.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων από ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ  και από ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Superfast Ferries.

Η Ανκόνα.

Ταξιδέψτε από και προς την Ανκόνα απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους και της Αδριατικής Θάλασσας.

Η ΑΝΕΚ LINES συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πάτρας με τo λιμάνι της Ανκόνας –με ενδιάμεσους σταθμούς την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα (τους καλοκαιρινούς μήνες)–, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική κρητική φιλοξενία εν πλω.

Ο σύγχρονος στόλος και το άριστα καταρτισμένο πλήρωμα της ΑΝΕΚ, υπόσχονται ευχάριστη εν πλω διαμονή, με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα πλοία της ANEK διαθέτουν ευρύχωρες καμπίνες όλων των κατηγοριών, άνετους και κλιματιζόμενους κοινόχρηστους χώρους με πολλές επιλογές για αναψυχή, μοντέρνα καταστήματα, gourmet εστιατόρια και café -bars.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στην γαστρονομία, με εκλεκτά μενού βασισμένα σε γνήσια κρητικά προϊόντα και γεύσεις της κρητικής και Μεσογειακής κουζίνας. Στα πλοία της ΑΝΕΚ προσφέρονται υπηρεσίες 24ωρου ίντερνετ (wi-fi και Internet Corner) σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Σε πλοία των γραμμών εξωτερικού λειτουργεί πισίνα καταστρώματος ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα camping εν πλω.

Κλείστε τα εισιτήρια πλοίων από Πάτρα για Ανκόνα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter-Οθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, τηλέφωνο 2610 634000