Επισκεφτείτε τα Κύθηρα. Τα Κύθηρα είναι το ποιο ξεχωριστό νησί της Ελλάδος. Τα χωριά των Κυθήρων, οι παραλίες, τα μουσεία, τα μνημεία καθώς και τα αξιοθέατα, τα σπήλαια και τα κάστρα των Κυθήρων είναι εδώ για να τα εξερευνήσετε. Ανακαλύψετε ότι πιο όμορφο έχει να επιδείξει η φύση.

Επισκεφτείτε τα Κύθηρα, το νησί της Αφροδίτης. Στα Κύθηρα θα βρείτε τα καλύτερα καταλύματα (Ξενοδοχεία – Βίλες & ενοικιαζόμενα δωμάτια) με ενημερωμένες φωτογραφίες, τιμές και προσφορές.

Δείτε τα δρομολόγια πλοίων για τα Κύθηρα.

Επισκεφτείτε τα Κύθηρα. Κλείστε τα εισιτήρια σας στο Ferrycenter εύκολα και γρήγορα.

Παραλίες στα Κύθηρα.

Χαλκός.

Ο Χαλκός μια από τις ποιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Μια παραλία με βότσαλο και καταγάλανα νερά! Τους καλοκαιρινούς μήνες θα βρείτε ανοικτή την καντίνα και να χαλαρώσετε ενοικιάζοντας ομπρέλα και ξαπλώστρες. Ο χώρος για την στάθμευση των οχημάτων είναι αρκετός.

Φυρή Άμμος (Κάλαμος).

Η παραλία με το όνομα Φυρή Άμμος βρίσκεται νοτιοανατολικά του νησιού, πολύ κοντά στο χωριό Κάλαμος. Πρόκειται για μια μεγάλη σε έκταση παραλία με κόκκινο χρώμα στην άμμο και τα βότσαλά της ενώ κατά το παρελθόν έχει βραβευτεί με βραβείο “Χρυσός Αστερίας” για το φυσικό κάλλος και την καθαρότητα των νερών της. Αξίζει όμως να την επισκεφτεί κανείς.

 

Δρομολόγια για Κύθηρα.

Από το Γύθειο για τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και Κίσσαμο, μία φορά την εβδομάδα. Από τον Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα. Από την Κρήτη (Κίσσαμος – Καστέλι) τρεις φορές την εβδομάδα.

Στο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε9.

Διάρκεια του ταξιδιού.

Κύθηρα – Γύθειο: 2 ώρες | Κύθηρα – Κίσσαμος (Κρήτη): 3 ώρες και 15 λεπτά | Κύθηρα – Πειραιά: 6 ώρες και 30 λεπτά.