Ρώμη: Η Αιώνια Πόλη! - Ferry Center

Ρώμη: Η Αιώνια Πόλη!

Χάρις την ομορφιά και τα πολυάριθμα μνημεία της αποτελεί μια πόλη με σπουδαία ιστορία και αξιοσημείωτη προσφορά στην επιστήμη, στις τέχνες και στον πολιτισμό. Το ιστορικό της κέντρο είναι ένας απέραντος αρχαιολογικός χώρος και έχει καταχωρηθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1980, καθώς είναι κτισμένο στην ανατολική όχθη του ποταμού πάνω σε επτά λόφους.

Βατικανό: Είναι ανεξάρτητο κράτος στη δυτική πλευρά της Ρώμης και αποτελεί συνέχεια του εκκλησιαστικού κράτους του Μεσαίωνα. Εκεί εδρεύει η Αγία Έδρα, η οποία αποτελεί το πνευματικό και διοικητικό κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας. Ο επισκέπτης δεν μπορεί να φύγει από τη Ρώμη χωρίς να δει από κοντά το Βατικανό, το οποίο ιδρύθηκε το 1929 με την περίφημη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Φοντάνα Ντι Τρέβι: Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Ρώμης καθώς είναι ο λόγος που εκατοντάδες τουρίστες συνωστίζονται κάθε μέρα έξω από το ιστορικό σιντριβάνι. Σύμφωνα με την παράδοση, εκείνος που ρίχνει ένα νόμισμα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι έχοντας γυρισμένη την πλάτη του σε αυτή, μπορεί να είναι βέβαιος πως θα επιστρέψει ξανά στην «Αιώνια Πόλη».

Μια στάση στο εντυπωσιακό Πάνθεον: Το μεγαλύτερο σε μέγεθος ρωμαϊκό μνημείο που έχει διασωθεί έως σήμερα σχεδόν άφθαρτο. Ο λόγος για τον ναό «όλων των θεών» όπως η ίδια η ονομασία του αποκαλύπτει.

Κολοσσαίο & Ρωμαϊκή Αγορά: Είναι το εντυπωσιακό αμφιθέατρο που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ρώμης. Στο παρελθόν χιλιάδες σκλάβοι, κατά τη διάρκεια των μονομαχιών, έχασαν τις ζωές τους στην αρένα του Κολοσσαίου.

Πραγματοποιήστε την κράτηση σας στο 2610 634000 & info@ferrycenter.gr