Σκωτία: Διάσημη για τα κάστρα της και τα μαγευτικά της τοπία! - Ferry Center

Σκωτία: Διάσημη για τα κάστρα της και τα μαγευτικά της τοπία!

🏰 Διάσημη για τα κάστρα της, τα μαγευτικά της τοπία και το τέρας του Λοχ Νες η Σκωτία μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά τους μύθους της!

Η Σκωτία χωρίζεται σε δύο μέρη: Στις ορεινές περιοχές (Highlands) και στις πεδινές περιοχές (Lowlands). Tα κεντρικά Lowlands συγκεντρώνουν τις περισσότερες μεγάλες πόλεις.

Η Αθήνα του βορρά, όπως συχνά αποκαλείται το Εδιμβούργο εντυπωσιάζει με τις ομορφιές και τα αξιοθέατά του, αλλά και για την έντονη ζωή του. Η Παλαιά Πόλη του Εδιμβούργου έχει διατηρήσει τη μεσαιωνική της αρχιτεκτονική και πολλά κτίρια από την εποχή της Μεταρρύθμισης, ενώ η Νέα Πόλη δημιουργήθηκε το 18ο αιώνα, ως λύση για τον υπερπληθυσμό της Παλαιάς Πόλης.

Αν και πρωτεύουσα της Σκωτίας είναι το Εδιμβούργο, η μεγαλύτερη πόλη της είναι η Γλασκώβη, η οποία σίγουρα θα σας μαγέψει. Έχει αμέτρητα μουσεία και πολιτιστικά κέντρα ενώ είναι γεμάτη κτίρια της βικτωριανής περιόδου και πατρίδα του διάσημου Σκωτσέζου αρχιτέκτονα Charles Rennie Mackintosh, ο οποίος έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο διάσημα τουριστικά της αξιοθέατα.

Ανακαλύψτε την ιστορία της Σκωτίας μέσα από τα εντυπωσιακά της κάστρα, που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.
Το whisky είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση της Σκωτίας και αποτελεί ορόσημο για την χώρα. Η επίσκεψη σε ένα αποστακτήριο είναι σίγουρα μοναδική εμπειρία 🥃

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Η Σκωτία είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να ταξιδέψει κανείς!

Πραγματοποιήστε την κράτηση σας στο 2610 634000 & [email protected]