Αναχώρηση: 13,18/4

6 ημέρες  αεροπορικώς σε Τοσκάνη, Φλωρεντία, Σιένα, Πίζα, Λούκα (Τσίνκουε Τέρρε).
Διαμονή στο ξενοδοχείο Ambasciatori 4* με πρωινό καθημερινά. 

Πρόγραμμα εκδρομής

 • 1η ΜΕΡΑ Αθήνα – Ρώμη – Σιένα – Φλωρεντία
  Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ITA ex. Alitalia για Ρώμη. Φθάνοντας θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από τον χρόνο εκκλησίες, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στέρεους πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της.
 • 2η ΜΕΡΑ Φλωρεντία
  Ξενάγηση πόλης. Πρωινή ξενάγηση στην πόλη της Αναγέννησης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό (Ντουόμο) με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη ή για ψώνια στην φημισμένη αγορά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 • 3η ΜΕΡΑ Φλωρεντία – Πίζα – Λούκα – Φλωρεντία
  Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική πόλης της Πίζας με τον ξακουστό κεκλιμένο εξαώροφο πύργο της και την πλατεία του Καθεδρικού της ναού, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Λούκα με την χαρακτηριστική της ρυμοτομία, που περιβάλλεται από ισχυρά αμυντικά τείχη. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στα γραφικά της σοκάκια με τα παλαιά αρχοντικά και την οβάλ πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 • 4η ΜΕΡΑ Φλωρεντία, Ελεύθερη μέρα
  Προαιρετική εκδρομή: στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι) Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης ή για να λάβετε μέρος στην προαιρετική μας εκδρομή στα Τσίνκουε Τέρρε (έξοδα ατομικά). Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής :Σήμερα θα επισκεφθούμε την ακτογραμμή των Τσίνκουε Τέρρε (Cinque Terre), των πέντε γραφικών μικρών χωριών με τα πολύχρωμα…
 • 5η ΜΕΡΑ Φλωρεντία – Ρώμη – Αθήνα
  Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ρώμης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.


Οι πτήσεις μας
 

 • 13/04 ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ AZ 717 06:05 – 07:10
 • 18/04 ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ AZ 718 15:40 – 18:40
 • 18/04 ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ AZ 717 06:05 – 07:10
 • 22/04 ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ AZ 722 21:50 – 00:50
Κατηγορίες: Ταξίδια