20% έκπτωση early booking.

Ανκόνα: Η 20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων early booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών, αυτοκινήτων, αυτοκινήτων με μπαγκαζιέρα οροφής, οχημάτων έως 6 μ. μήκος και έως 2 μ. ύψος, ρυμουλκών έως 2,50 μ. μήκος και 2 μ. ύψος, καθώς και στο ναύλο για μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση early booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Η έκπτωση ισχύει για νέες κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Οι κρατήσεις μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι την 15η Μαρτίου 2022. Αν η κράτηση αλλάξει ή αν το εισιτήριο μετατραπεί σε εισιτήριο ανοικτής ημερομηνίας μετά την 15η Μαρτίου 2022, η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς early booking και των τιμών του καταλόγου 2022 πρέπει να καταβληθεί για τα σκέλη της κράτησης, τα οποία έχουν μεταβληθεί.

Μετά την 15η Μαρτίου 2022, εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται. Τα εισιτήρια μπορούν να εκδοθούν με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στη περίπτωση αυτή, η έκπτωση early booking παρέχεται στο σκέλος της αναχώρησης ενώ, στο σκέλος της επιστροφής ισχύουν οι ναύλοι επιστροφής του καταλόγου. Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω, με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται. Η μέγιστη προθεσμία για την έκδοση των εισιτηρίων είναι είκοσι μία (21) ημέρες από την ημερομηνία κράτησης.

50% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων για τα παιδιά.

Τα παιδιά από 4 έως και 16 ετών έχουν έκπτωση 50% στον επιλεγμένο ναύλο.

Παιδιά κάτω των 4 ετών που δεν καταλαμβάνουν κρεβάτι/κάθισμα αεροπορικού τύπου, πληρώνουν €5,50 ναύλο ανά διαδρομή. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών που καταλαμβάνουν κρεβάτι/κάθισμα αεροπορικού τύπου, πληρώνουν το 50% του επιλεγμένου ναύλου. Τα παιδιά που ταξιδεύουν σε καμπίνες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων σε οικογένειες και φίλους.

20% έκπτωση για 3 ή 4 επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί στην ίδια 3κλινη ή 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική καμπίνα (ΑΑ3/ΑΒ3 ή Α4/ΑΒ4).

Η έκπτωση χορηγείται επίσης σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων εκτός από τις ρυμούλκες και τις μοτοσικλέτες. Όλοι οι επιβάτες και το όχημα (αν υπάρχει) θα έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης.

20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων σε έφηβους/νέους.

Οι επιβάτες ηλικίας από 17 έως και 25 ετών λαμβάνουν 20% έκπτωση.

Χορηγείται επίσης και σε αυτοκίνητα, αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής, μοτοσικλέτες και οχήματα με διαστάσεις έως 6 μ. μήκος και έως 2 μ. ύψος, με εξαίρεση τις ρυμούλκες. Ισχύει για κρατήσεις με «Camping on Board». Ισχύει και για τους κατόχους της κάρτας ISIC (International Student Identity Card) και της κάρτας EYC (European Youth Card) ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Επιβάτες κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν σε καμπίνες, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων σε επιβάτες 60 ετών και άνω.

Οι επιβάτες ηλικίας 60 ετών και άνω λαμβάνουν 20% έκπτωση.

Η έκπτωση χορηγείται επίσης και σε αυτοκίνητα έως 6 μ. μήκος και έως 2 μ. ύψος, σε αυτοκίνητα έως 6 μ. μήκος και πάνω από 2 μ. ύψος, σε αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2 μ. ύψος και σε μοτοσυκλέτες. Δεν ισχύει για ρυμούλκες. Ισχύει για κρατήσεις με «Camping on board».

20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή κατάστρωμα.

20% έκπτωση για κατ’ ελάχιστον 3 επιβάτες (άνω των 4 ετών) που ταξιδεύουν μαζί σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή σε κατάστρωμα. Η έκπτωση χορηγείται επίσης και σε αυτοκίνητα με διαστάσεις έως 6 μ. μήκος και 2 μ. ύψος, με εξαίρεση τις ρυμούλκες και τις μοτοσυκλέτες και σε αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρες οροφής πάνω από 2 μ. ύψος. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων ούτε και στις κρατήσεις με «Camping on board». Όλοι οι επιβάτες και το όχημα (εάν υπάρχει) θα έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης με κοινή αναχώρηση και επιστροφή.

25% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων στις λέσχες αυτοκινήτου / αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.

25% έκπτωση στις τιμές οχημάτων για τα μέλη των: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ (ΕΛΑΤ), ADAC, ACE, ÖAMTC, TCS, NKC, FFCC, ANWB, PLEINAIR, VLAAMSE KAMPERTOERISTEN VZW, TOURING CLUB

ITALIANO και πολλών ακόμα λεσχών αυτοκινήτου και αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Το όχημα πρέπει να συνοδεύεται από ένα μέλος της λέσχης αυτοκινήτου και αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Η προσφορά δεν ισχύει για κρατήσεις «Camping on board» στη γραμμή της Ανκόνα τις εξής ημερομηνίες: Ελλάδα – Ανκόνα 01.08- 15.09, Ανκόνα – Ελλάδα 01.07 – 15.08.

Ισχύει σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις που ισχύουν για παιδιά, νέους και ενήλικες 60 ετών και άνω. Για παράδειγμα, το όχημα λαμβάνει την έκπτωση 25% και ο νέος την έκπτωση 20%. Τη στιγμή της κράτησης θέσης και κατά τη διάρκεια του check-in στο λιμάνι, η κάρτα μέλους πρέπει να επιδεικνύεται. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων εσωτερικού

Ισχύει στις τιμές εισιτηρίων επιβατών και αυτοκινήτων (όλες οι κατηγορίες). Η έκπτωση ισχύει στο εισιτήριο απλής μετάβασης και επιστροφής και δε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση στα εισιτήρια εσωτερικού. Ισχύει σε συνδυασμό με ταξίδι στην Αδριατική. Τα εισιτήρια Αδριατικής και τα εισιτήρια εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Βορείου Αιγαίου, Σποράδες, νησιά Σαρωνικού και Κρήτη) πρέπει να εκδοθούν ταυτόχρονα.

30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων επιστροφής.

Ισχύει μόνο όταν τα εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα και στον ίδιο κωδικό κράτησης (το όνομα των επιβατών και η κατηγορία του οχήματος πρέπει να είναι τα ίδια και στα δύο σκέλη της κράτησης). Η έκπτωση παρέχεται συνδυαστικά με τις υπόλοιπες εκπτώσεις καθώς περιλαμβάνεται ήδη στις τιμές 2022.

20% έκπτωση seasmiles.

Τα Silver και Gold μέλη του προγράμματος πιστότητας επιβατών seasmiles λαμβάνουν 20% έκπτωση στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας. Ισχύει και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων εκτός από τις ρυμούλκες και τα οχήματα open deck. Για την παροχή της έκπτωσης, ο αριθμός κάρτας μέλους θα πρέπει να καταχωρηθεί στην κράτηση. Κατά τη διάρκεια του check-in, η κάρτα μέλους πρέπει να επιδεικνύεται.

  • Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις δε συναθροίζονται και μόνο μία από αυτές (η μεγαλύτερη) ισχύει κάθε φορά (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).
  • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στον επίναυλο καυσίμων, στα εκδρομικά πακέτα, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικίδιων και στον επίναυλο της καμπίνας PURE.

Κατηγορίες: Ταξιδιωτικά νέα