Ο μεγαλύτερος tour operator στον κόσμο TUI συμβουλεύει όποιον θέλει να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Ρόδο, την Κω, τη Ζάκυνθο ή τις Κυκλάδες να κάνει κράτηση το συντομότερο δυνατό.

Πάνω από ένα εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες σε σχέση με το 2022 αναμένεται να εξυπηρετήσει ο τουριστικός κολοσσός της TUI, η οποία αυτή τη στιγμή ανακοινώνει ότι προσθέτει περισσότερα από 1.500 νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιο της για το 2024, ενώ οι κρατήσεις σε πολλούς προορισμούς, όπως η χώρα μας, «χτυπάνε κόκκινο».

Σαρώνουν τα ελληνικά νησιά

Σύμφωνα με την TUI, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για διακοπές αυτό το καλοκαίρι είναι οι προορισμοί στη Μεσόγειο, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Τουρκία, η Μαγιόρκα και οι Βαλεαρίδες Νήσοι. Επιπλέον, τα ελληνικά νησιά, όπως η Κως, η Κέρκυρα και η Ερυθρά Θάλασσα στην Αίγυπτο, τα Κανάρια Νησιά και η Ανδαλουσία στην Ισπανία είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές.

Ο διευθύνων σύμβουλος του tour operator είπε, ότι προορισμοί όπως η Κρήτη, η Ρόδος ή η Τουρκία έχουν καταγράψει ιστορικά υψηλά ζήτησης. Ο ίδιος τόνισε ότι σε κάποιους προορισμούς στην Ελλάδα, το 50% των χωρητικοτήτων στα προσφερόμενα ξενοδοχεία έχει ήδη κρατηθεί, με πρωταγωνιστές την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα. Μάλιστα ο διευθυντής πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην TUI Γερμανίας, συμβουλεύει όποιον θέλει να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Ρόδο, την Κω, τη Ζάκυνθο ή τις Κυκλάδες να κάνει κράτηση το συντομότερο δυνατό.

Κορυφαία βραβεία από την TUI σε ελληνικά ξενοδοχεία

Ως το «Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως» βραβεύτηκε το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites στη Ρόδο. Βραβεία για τις Βιώσιμες πρακτικές απέσπασαν ακόμη τα ξενοδοχεία Cretan Malia Park και Creta Maris Resort στην Κρήτη. Το βραβείο TUI Lifetime Achievement απονεμήθηκε στον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Grecotel Hotels & Resorts, ο οποίος τιμήθηκε για την αταλάντευτη αφοσίωσή του στην αριστεία, την επιμονή και το καινοτόμο όραμα στον τουριστικό κλάδο.

Ισχυρό 2024 – Νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η TUI, ανακοίνωσε ότι προσθέτει άλλα 1.500 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιο της σε 22 προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024 και αφορούν ταξιδιώτες που προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται κυρίως σε δημοφιλή σημεία όπως η Ελλάδα, οι Κανάριοι Νήσοι και οι Βαλεαρίδες και εξυπηρετούνται από περισσότερα από 20 περιφερειακά αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατηγορίες: Ταξιδιωτικά νέα