1. Συγκρίνετε μηχανές αναζήτησης για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
  2. Ταξιδέψτε όταν θα έχετε τον λιγότερο ανταγωνισμό
  3. Δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
  4. Παρακολουθήστε τις πτήσεις σας
  5. Κλείστε μία θέση τη φορά
  6. Αλλάξτε browser

Αν ο βασικός στόχος σας είναι να βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, τότε το κλειδί είναι να αφήσετε τις πτήσεις να καθορίσουν τον προορισμό, παρά το αντίθετο. Μπορεί να μην είναι πάντα δυνατόν να πάτε οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αν έχετε έστω κάποια ευελιξία, μπορείτε να γίνετε λίγο αυθόρμητοι και να ταξιδέψετε σε έναν προορισμό για τον οποίο δεν γνωρίζετε πολλά! Δείτε παρακάτω 6 κόλπα για να κλείσετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι σας!

1. Συγκρίνετε μηχανές αναζήτησης για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Μην επαναπαυθείτε στις υπηρεσίες μίας μόνο μηχανής αναζήτησης, αλλά συγκρίνετε τις τιμές σε πολλές διαφορετικές. Μερικές φορές συμφέρει καλύτερα να μπείτε κατευθείαν στο site της αεροπορικής εταιρείας.

2. Ταξιδέψτε όταν θα έχετε τον λιγότερο ανταγωνισμό

Αν μπορείτε, διαλέξτε μία ημερομηνία και ώρα που η πτήση σας δεν θα έχει πολλή ζήτηση. Πτήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ θα σας εξασφαλίσουν τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

3.Δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε ενδιάμεσες στάσεις (και ενδεχομένως να ανακαλύψετε την πόλη στην οποία θα βρεθείτε για μερικές ώρες), μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης πτήσεων δεν θα σας δείξουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Κοιτάξτε την κάθε πτήση αναλυτικά, αφού μπορεί να έρθει πιο οικονομικά και να δείτε περισσότερα μέρη.

4. Παρακολουθήστε τις πτήσεις σας

Σε πολλά sites αναζήτησης πτήσεων μπορείτε να επιλέξετε να δέχεστε ένα email όταν η τιμή στην πτήση που θέλετε, πέσει. Όταν έρθει το email και η τιμή είναι χαμηλή, αγοράστε τα εισιτήρια, καθώς να ανέβει ξανά.

5. Κλείστε μία θέση τη φορά

Το κόστος δύο θέσεων σε μία πτήση είναι περισσότερο από το διπλό, απ’ το αν κλείνετε μία. Αν αυτό συμβαίνει με την πτήση σας, τότε κλείστε τις θέσεις μία μία για να επιτύχετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

6. Αλλάξτε browser

Είναι κοινό μυστικό πως αν ψάχνετε μία πτήση πολύ συχνά, κάθε φορά η τιμή της θα είναι και πιο υψηλή. Γι’ αυτό αναζητήστε την πτήση από διαφορετικούς browsers για να μην φανεί πως την ψάχνετε συχνά.

Κατηγορίες: Ταξιδιωτικά νέα