Celestyal Cruises: Νέες επιλογές. H εταιρεία επανατοποθετείται δίνοντας έμφαση στην ευελιξία και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στους προορισμούς, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ελευθερία επιλογών

Η Celestyal επεκτείνει το χρόνο παραμονής στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Νέες «Μυθικές» κρουαζιέρες στο Αιγαίο και στο Ιόνιο

Εισάγει τις νέες «Μυθικές» κρουαζιέρες στο Αιγαίο και στο Ιόνιο με προορισμούς όπως Μαυροβούνιο και την Κέρκυρα, την Κω, τη Χίο και τη Σάμο.

Η Celestyal με γνώμονα την επιθυμία των επισκεπτών της να περάσουν περισσότερο χρόνο στα κοσμοπολίτικα νησιά της Μυκόνου και Σαντορίνης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το δημοφιλές δρομολόγιο 7-διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα φτάνει πλέον νωρίτερα στη Σαντορίνη.

Με αυτό τον τρόπο θα δίνει την ευκαιρία για ολοήμερη εξερεύνηση αυτού του μοναδικού προορισμού, σε συνδυασμό με την παράταση των αναχωρήσεων της τόσο από τη Μύκονο όσο και από τη Σαντορίνη. Επιπλέον, θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Μήλο και την αρχαία Έφεσο.

Με στόχο να εδραιωθεί ως εταιρεία που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, η Celestyal θα συνεχίσει την παράδοσή της να δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ανεξερεύνητους προορισμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 2024, η Celestyal θα ξεκινήσει τη νέα κρουαζιέρα 5-διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αιγαίο», που θα επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, ενώ θα επαναφέρει τη Σάμο και την Κωνσταντινούπολη.

Η Σάμος είναι ένα νησί γεμάτο θρύλους και φυσική ομορφιά, ο τόπος καταγωγής του πατέρα των μαθηματικών, του Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλόσοφου Επίκουρου, ενώ είναι επίσης γνωστή για το γλυκό μοσχάτο κρασί της.

Κρουαζιέρα 4-διανυκτερέσεων «Μυθικό Αιγαίο»

Η κρουαζιέρα 4-διανυκτερέσεων «Μυθικό Αιγαίο» προσεγγίζει την Χίο, την Κω και τη Μύκονο, καθώς και την Κωνσταντινούπολη. Νέοι προορισμοί σε αυτήν την κρουαζιέρα είναι η Χίος και η Κως. Η Χίος αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό στο Αιγαίο και είναι περισσότερο γνωστή για τα μαστιχόδεντρα που παράγουν την περίφημη μαστίχα, η οποία χρησιμοποιείται στην παραγωγή λικέρ και επιδόρπιων.

Η μαστίχα καλλιεργείται στη Χίο από τον 7ο αιώνα μ.Χ., και ως αποτέλεσμα το νησί έχει λάβει ειδική διάκριση «περιοχής προέλευσης». Η Κως είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες, την πλούσια ελληνική και ρωμαϊκή ιστορία της και τα χαρακτηριστικά αξιοθέατά της.

Κρουαζιέρα 5-διανυκτερεύσεων «Μυθικό Ιόνιο»

Η κρουαζιέρα 5-διανυκτερεύσεων «Μυθικό Ιόνιο» επισκέπτεται το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο καθώς και την Κέρκυρα και την Κρήτη (Χανιά, Σούδα). Το Κοτόρ είναι μια οχυρωμένη πόλη στην ακτή της Αδριατικής του Μαυροβουνίου. Χαρακτηρίζεται από ελικοειδή δρομάκια και μια μεσαιωνική παλιά πόλη με ρωμανικές εκκλησίες και γοητευτικές πλατείες.

Η Κέρκυρα είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Μεσογείου, με πολυπολιτισμική κληρονομιά, ιστορικά μνημεία, εκπληκτικό φυσικό τοπίο και κρυστάλλινα νερά. Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και προβάλει μια ιστορική ενετική πόλη με τείχη.

Κρουαζιέρα «Μυθικό Αιγαίο και Ιόνιο»

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν και να εξερευνήσουν περισσότερο, η Celestyal θα προσφέρει διάφορους συνδυασμούς κρουαζιέρας από 9 έως 14 διανυκτερεύσεων, όπως η κρουαζιέρα «Μυθικό Αιγαίο και Ιόνιο» που επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Χίο, την Κω, την Κέρκυρα, τα Χανιά Σούδας, τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο.

Η Celestyal επιστρέφει επίσης στην Αίγυπτο και το Ισραήλ με την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι». Παρουσιάζει την κρουαζιέρα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών

Η επταήμερη κρουαζιέρα της Celestyal με τίτλο «Τρεις Ήπειροι» επιστρέφει το 2023 σε Ελλάδα, Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο.

Η κρουαζιέρα 7-διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» επιστρέφει επίσης το φθινόπωρο του 2023 και θα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Πάτμο στην Ελλάδα μαζί με την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί και την αρχαία Έφεσο.

Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 19-διανυκτερεύσεων

Την κρουαζιέρα αυτή θα ακολουθήσει ένα αποκλειστικό εορταστικό δρομολόγιο, συγκεκριμένα μια Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 19-διανυκτερεύσεων σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ρόδο και Κρήτη, Σμύρνη, Έφεσο, Αττάλεια, Κωνσταντινούπολη, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα για να περάσει κανείς τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους».

Κρουαζιέρα 7-διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο»

Το φθινόπωρο του 2024 θα δούμε επίσης την επανέναρξη της κρουαζιέρας 7-διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» σε Κωνσταντινούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σαντορίνη, με κόστος από €599. Θα περιλαμβάνει επιπλέον μια ειδική εορταστική κρουαζιέρα 14-διανυκτερεύσεων που θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αίγυπτο, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Καβάλα και τη Σύρο. Αυτό το ταξίδι μπορεί επίσης να διαχωριστεί σε δύο κρουαζιέρες 7-διανυκτερεύσεων.

Το βασικό επίπεδο με την ονομασία «Ιnclusive», όπου πρόκειται για πακέτο που προσφέρει δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους, η Celestyal προσφέρει το «Enhanced» πακέτο με απεριόριστη κατανάλωση ποτών, μια ώρα την ημέρα δωρεάν Wi-Fi, έκπτωση 25% στο Specialty εστιατόριο. Επιπλέον υπάρχουν πολλές πρόσθετες εκπτώσεις για τους επιβάτες εφόσον κάνουν προκράτηση σε εναλλακτικά πακέτα ποτών, εκδρομών και άλλων υπηρεσιών μέχρι και 48 ώρες πριν την επιβίβαση.

Η περίοδος κρατήσεων είναι από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ferrycenter τηλέφωνο 2610 634034

Κατηγορίες: Ταξιδιωτικά νέα