Το ταξιδιωτικό γραφείο Ferrycenter συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις πληροφορικής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της στο χώρο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας. Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας την δυνατότητα WEB Check-in στα πλοία.

web check-in

Εύκολα με web check-in στο πλοίο

Η υπηρεσία WEB Check-In επιτρέπει στους επιβάτες των εταιριών Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί προπληρωμένο εισιτήριο (PTA) από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών, να παραλάβουν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή sms.

Η διαδικασία “WEB Check-in” είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη.

  • Ο επιβάτης μπορεί να κάνει κλικ στο link “WEB Check-in” που είναι στο κάτω μέρος του  προπληρωμένου εισιτήριου (PTA).
  • Στην συνέχεια εισάγει τον Αριθμός Κράτησης και τον Access Code που έχει παραλάβει μαζί με το αποδεικτικό της κράτησης του.
  • Ακολουθεί η οθόνη επιλογής της αναχώρησης για την οποία επιθυμεί να λάβει τα ηλεκτρονικά εισιτήριά του (e-tickets).
  • Επιλέγει τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων (mobile phone ή e-mail) δηλώνοντας τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων και e-mail.
  • Με την επιβεβαίωση των στοιχείων, εμφανίζονται στην οθόνη τα εισιτήρια και παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσής τους σε εκτυπωτή laser ή inkjet σε χαρτί Α4, ένα εισιτήριο σε κάθε μία σελίδα.

Το WEB Check-in στα πλοία και η αποστολή των e-tickets είναι διαθέσιμα από 48 ώρες και έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου και διενεργείται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορούν να αποθηκευτούν σε συσκευές smartphone ή tablet στις εφαρμογές Wallet και Passbook για λειτουργικά συστήματα IOS και Android αντίστοιχα, καθώς επίσης δίνεται και η δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί Α4.

Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται πλέον εύκολα με την απλή επίδειξη του εκτυπωμένου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ                             WEB Check-in

Κατηγορίες: Ταξιδιωτικά νέα