Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Μυτιλήνη.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Μυτιλήνη πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Μυτιλήνη.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Μυτιλήνη.

Όλον τον χρόνο υπάρχουν συνήθως καθημερινά δρομολόγια πλοίων για Μυτιλήνη από Πειραιά. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να υπάρχουν έως και 1-3 δρομολόγια την ημέρα. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Μυτιλήνη ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Μυτιλήνη στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Μυτιλήνη.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 11-24 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Μυτιλήνη;

Τα πλοία με προορισμό την Μυτιλήνη αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε2. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Μυτιλήνη;

Ναι μπορείς να κλείσεις καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Μυτιλήνη.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Κάντε κράτηση των εισιτήριών για Μυτιλήνη αρκετό καιρό πριν τα ταξίδι σας ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταξιδέψτε από και προς την Μυτιλήνη με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Μυτιλήνη προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Μυτιλήνη. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Μυτιλήνη, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ