Εκπροσωπούμε - Ferry Center

Εκπροσωπούμε

BLUE STAR FERRIES

SUPERFAST FERRIES

Η υλοποίηση του όραματος της Superfast Ferries ξεκίνησε το 1995 με τη δρομολόγηση στην Aδριατική των 2 πρώτων πλοίων, θέτοντας νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές, καθιερώνοντας τη Superfast Ferries ως τη νέα, πρωτοποριακή επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Eλλάδας και Iταλίας.

Πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς τα ιταλικά λιμάνια της Ανκόνας, του Μπάρι και της Βενετίας (σε συνεργασία με την ANEK LINES). Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελεί επίσης και δρομολόγια μέσω Κέρκυρας.

Ταξιδεύοντας με το στόλο της Superfast Ferries ανακαλύπτει κανείς τη μαγεία του θαλάσσιου ταξιδιού καθώς απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Οι επιλογές ψυχαγωγίας εν πλω ποικίλουν και ικανοποιούν κάθε γούστο: εσωτερικά και εξωτερικά μπαρς, καταστήματα, εστιατόριο Self Service, εστιατόριο a la carte, καζίνο.

Η αισθητική των πλοίων, η συνεχής επένδυση σε νέα πλοία και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες μας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, μας επιτρέπει να ηγούμαστε στον κλάδο μας και στην προτίμηση του επιβατικού κοινού.

Η Superfast Ferries, είναι 100% θυγατρική της Attica Group, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Hellenic Seaways

HELLENIC SEAWAYS είναι μέλος της ATTICA GROUP, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIESBLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

 

Ο Στόλος 

Η εταιρεία προσεγγίζει πάνω από 36 προορισμούς στη  νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα με στόλο 14 συμβατικών αλλά και ταχύπλοών πλοίων προσφέροντας πληθώρα επιλογών στον ταξιδιώτη όσον αφορά τον τρόπο και τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Τα πλοία της Hellenic Seaways διαθέτουν άνετα σαλόνια*, καμπίνες*, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοικτού* και κλειστού τύπου, εστιατόρια*, καταστήματα* και όλες τις ανέσεις όπου ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω.

*Διατίθενται μόνο στα συμβατικά πλοία

Η εταιρεία διαθέτει:

  • 6 συμβατικά πλοία (Νήσος Σάμος, Νήσος Ρόδος, Αριάδνη, Εξπρές Σκιάθος, Εξπρές Πήγασος, Άρτεμις)
  • 2 πλοία τύπου Highspeed (Highspeed 4, Hellenic Highspeed)
  • 4 πλοία τύπου Flying Cat (Flying Cat 3, Flying Cat 4, Flying Cat 5, Flying Cat 6)
  • 2 Flying Dolphins

 

Δρομολόγια

Η Hellenic Seaways δραστηριοποιείται στο Β. Αιγαίο, στο Σαρωνικό, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες.

Τα δρομολόγια ανανεώνονται και σχεδιάζονται με γνώμονα πάντοτε τη δυνατότητα παροχής πολλαπλών επιλογών στον ταξιδιώτη, την ενίσχυση των τοπικών  κοινωνιών και τη διασύνδεση των Ελληνικών νησιών, με σαφή οφέλη για την εθνική οικονομία και τον τουρισμό.

Levante Ferries

Η Levante Ferries Group, συνδυάζοντας τις ευγενέστερες πτυχές της Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης με το σύγχρονο πνεύμα των νέων τεχνολογιών και αντιλήψεων, ταχύτατα εδραιώθηκε στην εξυπηρέτηση της θαλάσσιας ζώνης Πάτρας – Κυλλήνης – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς – Ιθάκης, προσφέροντας στον Επιβάτη σύγχρονα πλοία, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες ξηράς.

«Κλειδί» στην ταχύτατη ανάπτυξη της Levante Ferries και την εδραίωσή της στη συνείδηση του επιβατικού κοινού, αποτέλεσε η σημαντική εμπειρία των στελεχών της στην εξυπηρέτηση του Πολίτη – Επιβάτη, καθώς και η πρωτοπόρος προσέγγισή της πάνω στην εξέλιξη της Ακτοπλοΐας, και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών στα νησιά που εξυπηρετεί.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται πλέον από τέσσερα πλοία, ναυπηγημένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές: το ολοκαίνουργιο «Fior di Levante», το πανέμορφο και ακούραστο «Mare di Levante», το εκσυγχρονισμένο «Andreas Kalvos» και το κοσμαγάπητο «Kefalonia». Τα πλοία μας, στελεχωμένα με έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα πληρώματα, προσφέρουν στο επιβατικό κοινό απόλυτη ασφάλεια και ένα άνετο κι ευχάριστο ταξίδι, ακόμη και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες.

Η Levante Ferries έθεσε νωρίς στη διάθεση του επιβατικού κοινού τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket), υποστηριζόμενη κι από εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smartphone app), καθιστώντας έτσι παρελθόν τις ουρές αναμονής σε εκδοτήρια.

Παρά τη θερμή υποδοχή των ταξιδιωτών, η ομάδα της Levante Ferries δεν επαναπαύεται, αλλά παρακολουθεί στενά κάθε σύγχρονη τεχνολογία και επίκαιρη προδιαγραφή, στοχεύοντας να είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της Ναυτιλίας-Ακτοπλοΐας, με συγκροτημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξης, που οδηγούν σε ισχυρότερο στόλο, ακόμη περισσότερα δρομολόγια και νέους προορισμούς.

Κεντρικό όραμα της Levante Ferries είναι να φέρει «Το Ιόνιο Μπροστά» κι οι θαλάσσιες συγκοινωνίες του να καταστούν πολύ σύντομα πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο. Η Levante Ferries πρώτη αναγνωρίζει την ευθύνη της ως παρόχου καθολικής εξυπηρέτησης και δεσμεύεται να μην ησυχάσει, ώσπου να γίνει πραγματικότητα η θέλησή της για «ούτε έναν αποκλεισμένο νησιώτη στο Ιόνιο».

Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επιβίβασης και αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

A1 Yacht Trade Consortium

Το A1, το δίκτυο σούπερ σκαφών στην Ελλάδα, σχηματίστηκε με τη συγχώνευση δύο διακεκριμένων εταιρειών με μακρά ιστορία εξυπηρέτησης στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Το δίκτυο που προκύπτει, μιλάει για τον εαυτό του, εξυπηρετώντας την ελίτ της διεθνούς βιομηχανίας σούπερ-γιοτ και συνεχώς επιδιώκοντας υψηλότερα πρότυπα μέσα στην εταιρεία και στον κλάδο.

Προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την Mega Yacht Agency, Brokerage και ναυλωμένο ναύλωμα σε προμήθειες για yacht και πλήρη Yacht Management, η A1 είναι μοναδική στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ως συνεργάτης της BWA Yachting, η Α1 είναι ο ελληνικός συνδετικός κρίκος σε ένα ακόμη ευρύτερο δίκτυο γραφείων που εξυπηρετούν σούπερ σκάφη σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και πέρα ​​από αυτήν.

AVIS

Με παρουσία στην χώρα μας από το 1960, η Avis (OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε ), πρωταγωνιστεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων. Σήμερα, κατέχει το master franchise της Αvis, της Budget Rent a Car και της Payless Car Rental για όλη την Ελλάδα. Κυρίως όμως αναδεικνύεται στην ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να απολαύσει τα οφέλη της αυτοκίνησης χωρίς να επωμισθεί τα βάρη της αγοράς του, καθώς παρέχει:

  • Δίκτυο με 80 σταθμούς ενοικίασης  και στόλο 31.000 οχημάτων, όλων των τύπων.
  • Ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου και συνεχή βελτίωση τους, όπως προστάζει η υπογραφή “We try harder”.
  • Πρόσβαση στις υπηρεσίες του ομίλου Avis Budget Group, με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης, σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?-Πώς θα αξιολογούσατε την εμπειρία σας;
Do you have any additional comment?-Έχετε κάποιο επιπλέον σχόλιο;
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.-Εισαγάγετε το email σας εάν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα σχόλιά σας.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!-Σας ευχαριστούμε για την υποβολή των σχολίων σας!