Η εταιρία μας

pexels-photo-1051075.jpeg

προορισμοσ μασ, το ταξιδι σας!

Σχετικά με εμάς:

Το ταξιδιωτικό γραφείο Ferry Center είναι τόσο «μεγάλo» ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη με την παροχή των πιο εξειδικευμένων λύσεων στους πιο απαιτητικούς πελάτες, αλλά και τόσο «μικρό» ώστε να νοιάζεται για κάθε έναν πελάτη της ξεχωριστά. Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε ένα πολυδιάστατο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ταξιδιωτικό Οργανισμό , διατηρώντας παράλληλα την ηγετική μας θέση στην Ελληνική αγορά. Στο επίκεντρο μας  είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ας ξεκινήσουμε
το ταξίδι!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Με τους πελάτες μας χτίζουμε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης. Να αναγνωρίζουν οι πελάτες μας, στην εταιρεία και τα στελέχη της, τους ειδικούς σε κάθε μορφής ταξιδιού ή τουριστική υπηρεσία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στοχεύουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Να προσφέρουμε πολυδιάστατες, αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης καλύπτουμε κυρίως τις επαγγελματικές αλλά και τις μεμονωμένες ταξιδιωτικές ανάγκες των Ναυτιλιακών Εταιρειών και των Εταιρικών Πελατών. Καλύπτουμε τις ανάγκες και στις εγχώριες και στις διεθνείς ταξιδιωτικές αγορές. Με περισσότερη όρεξη, δυναμισμό και με την ολοένα και πιο ενεργή ενασχόληση της η εταιρεία μας είναι πιο έτοιμη από ποτέ να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό του τουρισμού και της ναυτιλίας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ποιότητα – Αξιοπιστία – Αποτελεσματικότητα – Ακεραιότητα – Πελατοκεντρική αντίληψη