Μοναδικές Προσφορές από τα Superfast Ferries - Ferry Center

Μοναδικές Προσφορές από τα Superfast Ferries

Superfast Ferries

30% Έκπτωση New Year

Η έκπτωση ισχύει για έκδοση εισιτηρίων μέχρι 31.1.2019 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1.4.2019 μέχρι και 31.12.2019

Όροι:

Έκπτωση 30% για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής που πραγματοποιείται τη χαμηλή και τη μεσαία περίοδο σε όλες τις γραμμές Αδριατικής (Ανκόνα, Μπάρι & Βενετία).

Δεν ισχύει για κρατήσεις απλής μετάβασης την υψηλή περίοδο ή για κρατήσεις μετ’ επιστροφής στις οποίες έστω το ένα σκέλος πραγματοποιείται την υψηλή περίοδο.

Iσχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και στις παρακάτω κατηγορίες ναύλων οχημάτων:

 • Οχήματα έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος
 • Αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος
 • Ρυμούλκες έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος
 • Μοτοσικλέτες

Δεν ισχύει στις κρατήσεις που περιλαμβάνουν τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις «Camping on board».

Εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση New Year δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται. Η έκπτωση διατηρείται σε περιπτώσεις αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Ιανουαρίου 2019. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων σε ανοιχτής ημερομηνίας καθώς και σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίου μετά τις 31 Ιανουαρίου 2019, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς New Year και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2019 για το/α σκέλος/η της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.

Δεν ισχύει για κρατήσεις με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής.

Ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο 2019 με εξαίρεση την παιδική έκπτωση και την έκπτωση Early Booking.

Δεν εφαρμόζεται στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

 

20% Έκπτωση Early Booking

Η έκπτωση ισχύει για έκδοση εισιτηρίων μέχρι 28.2.2019 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 31.12.2019

Ανκόνα: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και στις εξής κατηγορίες ναύλων οχημάτων: οχήματα έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος, αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος, ρυμούλκες έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος και μοτοσυκλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

 • Ισχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2019
 • Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής έως 31η Δεκεμβρίου 2019.
 • Εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται. Είναι ωστόσο δυνατό να γίνει αλλαγή στην ημερομηνία ταξιδιού ή αλλαγή στο δρομολόγιο. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων σε ανοιχτής ημερομηνίας καθώς και σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίου, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2019 για το/α εισιτήριο/α της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.
 • Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.
 • Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται.
 • Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2610 634000 και κάντε τώρα την κράτηση σας

Tags: