Πολιτική Απορρήτου - Ferry Center

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας μας συμμορφώνονται με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) (ΕΕ) 2016/679, ο οποίος στοχεύει στην ενίσχυση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των πολιτών της ΕΕ και στην αναμόρφωση του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν οι οργανισμοί σε ολόκληρη την περιοχή τα προσωπικά δεδομένα. Μας ταιριάζει αυτή η εταιρική κουλτούρα!

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «Ferry Center» (https://ferrycenter.gr/), με έδρα την Πάτρα, και γραφεία επί της οδού Όθωνος Αμαλίας 12, 26223. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο (+30) 2610 – 634000. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09.00 έως τις 21.00.

Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε σας ανάγκη και να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας με την Ferry Center!

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από πρόσωπα μόνο όταν μας παρέχετε οικειοθελώς τα προσωπικά σας στοιχεία.

Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας και την πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας;

Κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, κατά περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή άλλα στοιχεία για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να είναι το όνομα και το επώνυμό σας, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση IP ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας παρέχετε εθελοντικά.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις προσφορές μας και τις ειδικές τιμές σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν εγγραφείτε σε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) ή όταν δίνετε τις πληροφορίες σας σε εμάς.

 Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) ή όταν συμπληρώνετε ένα έντυπο, ή απαντάτε σε μια έρευνα ή επικοινωνία για λόγους μάρκετινγκ, όταν πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες άλλες λειτουργίες της ιστοσελίδας, για τους εξής λόγους:

• Για να επικοινωνούμε μαζί σας για την εκτέλεση της σύμβασής μας με οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας με την Ferry Center και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

• Για να σας στέλνουμε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τις προσφορές και τις τιμές μας και για σκοπούς μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιούμε «cookies»;

Ναί. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας βάσει προηγούμενης ή τρέχουσας δραστηριότητας ιστότοπου, η οποία μας επιτρέπει να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και την αλληλεπίδραση του ιστότοπου, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στο μέλλον.

Χρησιμοποιούμε cookies για να:

• Κατανοήσουμε και αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις του χρήστη για μελλοντικές επισκέψεις.

Μπορείτε να επιλέξετε να σας προειδοποιεί ο υπολογιστής σας κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εφόσον το πρόγραμμα περιήγησης είναι λίγο διαφορετικό, ανατρέξτε στο μενού Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε τον σωστό τρόπο τροποποίησης των cookies.

Εάν οι χρήστες απενεργοποιήσουν τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης τους:

Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένες από τις λειτουργίες που κάνουν την εμπειρία του ιστότοπού σας πιο αποτελεσματική ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

 Αποκάλυψη σε τρίτους

Δεν πωλούμε, εμπορευόμαστε ή μεταφέρουμε με άλλο τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη. Αυτό δεν περιλαμβάνει συνεργάτες που φιλοξενούν ιστότοπους και άλλα μέρη που μας βοηθούν στη λειτουργία του δικτυακού μας τόπου, στη διεξαγωγή της επιχείρησής μας ή στην εξυπηρέτηση των χρηστών μας, εφόσον τα μέρη συμφωνούν να διατηρούν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές και να συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε πληροφορίες όταν μια τέτοια αποκάλυψη είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με το νόμο, για την εκτέλεση των πολιτικών της ιστοσελίδας μας ή για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας και της ασφάλειας της δικής μας ή τρίτων.

Εντούτοις, οι πληροφορίες που είναι μη ταυτοποιήσιμα δεδομένα μπορούν να παρέχονται σε τρίτα μέρη για μάρκετινγκ, διαφήμιση ή για άλλες χρήσεις.

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

Περιστασιακά, κατά την κρίση μας, μπορούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν χωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Παρ’ όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και είναι ευπρόσδεκτα οποιαδήποτε τυχόν σχόλια σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες.

Πώς χειρίζεται ο ιστότοπός μας τα μηνύματα που δεν παρακολουθούνται [Do Not Track signals] ;

Τιμούμε τα Do Not Track signals και βάζουμε cookies ή χρησιμοποιούμε διαφημίσεις όταν είναι σε εφαρμογή μία μηχανή περιήγησης με Do Not Track signals.

Ο ιστότοπός μας επιτρέπει την παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους;

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν επιτρέπουμε παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους.

Τα δικαιώματά σας:

Όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, έχετε το δικαίωμα, με ειδοποίηση προς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας info@ferrycenter.gr να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε βεβαιώσεις επαλήθευσης της ταυτότητάς σας προτού λάβουμε περαιτέρω μέτρα σχετικά με το αίτημά σας.

1 Επικαιροποιήστε τις πληροφορίες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερώσετε ορισμένες από τις πληροφορίες σας.

2 Διόρθωση ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε ανακριβείς ή ελλιπείς προσωπικές πληροφορίες σας.

3 Πρόσβαση σε δεδομένα και μεταφορά .

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας στοιχείων που διατηρούμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών πληροφοριών που μας δώσατε σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή ή / και να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλον πάροχο υπηρεσιών (όπου είναι τεχνικά εφικτό) .

4 Διατήρηση Δεδομένων και διαγραφή.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ ημών σύμφωνα με τη συγκατάθεση που έχετε εκφράσει σε εμάς και για να είμαστε σε συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σημειώστε ότι αν ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων:

• Μπορούμε να διατηρήσουμε ορισμένες από τις προσωπικές σας πληροφορίες ως απαραίτητες για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, όπως η ανίχνευση και πρόληψη απάτης και η ενίσχυση της ασφάλειας.

• Μπορούμε να διατηρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας.

5 Ανάκληση της Συγκατάθεσης και Περιορισμός της Επεξεργασίας.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας μια ενημέρωση στην εταιρεία μας Ferry Center, διευκρινίζοντας ποια συγκατάθεση αποσύρετε. Λάβετε υπόψη ότι η απόσυρση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων επεξεργασίας έλαβε χώρα βάσει αυτής της συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της. Επιπρόσθετα, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

6 Δικαίωμα εναντίωσης.

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν αντιταχθείτε σε αυτή την επεξεργασία, η Ferry Center δεν θα επεξεργάζεται πλέον τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός εάν μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για τέτοια επεξεργασία ή ότι αυτή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων. Για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε από εμάς να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για αυτούς τους σκοπούς άμεσης προώθησης στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@ferrycenter.gr.

7 Υποβολή καταγγελιών.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται από την Ferry Center ενώπιον της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Θα λάβουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας απαντάμε εντός τριάντα ημερών (30 ημέρες). Μόνο εαν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας ενημερώνουμε για την απαραίτητη παράταση της προθεσμίας αυτής, χωρίς να υπερβαίνει τις εξήντα (60) ημέρες. Η άσκηση των δικαιωμάτων είναι δωρεάν, ωστόσο, μπορεί να χρεωθείτε μόνο σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης κατάχρησης, γεγονός που συνεπάγεται επιπλέον έξοδα διαχείρισης για εμάς.

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου μας!

Είμαστε στην διάθεση σας για τυχόν διευκρινίσεις που μπορεί να χρειάζεστε και πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας ,με τον καλύτερο τρόπο.

Τελευταία ενημέρωση: 05-20-2018