Πάσχα στην Κέρκυρα - Ferry Center

Πάσχα στην Κέρκυρα

Κόστος από 240,00

Αναχώρηση από Πάτρα

4 ημέρες

Ημερομηνία Αναχώρησης: 26/04

Κατηγορία:

Περιγραφή

1η ημέρα Μ.Παρασκευή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

 

Αναχώρηση στις 05:45 π.μ. από το γραφείο μας, μέσω Ρίου Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, Μπιζάνι, όπου θα κάνουμε στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας , άφιξη διαπεραίωση με το καράβι (κλειστού τύπου) στην Κέρκυρα, όπου μέσω ωραίας διαδρομής Δαφνίλα, Πυργί, συνεχίζουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό, στην ταβέρνα «ΝΑΟΥΣΑ», στην παραλία του Ύψου. Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν για να επισκεφτούμε το περίφημο Αχίλλειον, το παλάτι της Πριγκίπισσας Σίσυ με επίσημη ξεναγό. Έπειτα αναχώρηση για τις όμορφες Μπενίτσες, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα στις 18:30μ.μ ξεκινάμε για την πόλη για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του επιταφίου και για το βραδινό σας φαγητό και στις 00:00μ.μ αναχώρηση από την παραλία Γαρίτσας για το ξενοδοχείο μας. Επιστροφή, διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα Μ. Σάββατο Πλατεία Ληστών – Ανάσταση

 

Αφού πάρουμε πρωινό, ξεκινάμε στις 9:00π.μ. για την πλατεία Σπιανάδα όπου θα αρχίσουν οι λιτανείες (και η περίφημη Λιτανεία του αγίου Σπυρίδωνα) και στις 11:00π.μ. ακριβώς γίνεται η πρώτη Ανάσταση. Συγκεντρωμένοι όλοι στων Ληστών (καμάρες) για να δείτε το παραδοσιακό σπάσιμο των κανατών (μπότιδες) και ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Αναχώρηση στις 14:00μ.μ. από την παραλία Γαρίτσας για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ στις 21:30μ.μ ξεκινάμε για την πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγαλειώδη Ανάσταση, η οποία τελείται στην μεγαλύτερη πλατεία της Ελλάδας και προσφέρει μοναδικό θέαμα. Επιστροφή στο πούλμαν και αναχώρηση για τo ξενοδοχείο μας, για να απολαύσουμε το αναστάσιμο γεύμα και να διασκεδάσουμε με μουσική. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη

 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινάμε στις 10.00 π.μ για την όμορφη επίσκεψη μας στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για τον πρωινό σας καφέ και βόλτα στο παραθαλάσσιο τοπίο. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν και βαρκάδα στις περίφημες Σπηλιές. Συγκέντρωση στο πούλμαν και επιστροφή στις Μπενίτσες από την Κοιλάδα του Ρόπα, για να απολαύσουμε το Πασχαλινό γεύμα με περίφημα αρνάκια σούβλας ,ντόπιο κρασί ζωντανή μουσική και πολύ χορό μέχρι το απόγευμα. Βράδυ ελεύθερο για να απολαύσετε την βόλτα σας στις Μπενίτσες. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα Δευτέρα του Πάσχα Κανόνι – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα – Πάτρα

 

Μετά το πρωινό και αφού πάρουμε τα πράγματα μας, στις 09:00π.μ. αναχωρούμε για να επισκεφτούμε το περίφημο Κανόνι και το γραφικό εκκλησάκι της Παν. Βλαχέρνας . Ελεύθερος χρόνος και για τον πρωινό σας καφέ με ωραία θέα στο αεροδρόμιο. Στην Συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη ,ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στον πολιούχο Άγιο Σπυρίδωνα, με το ολόσωμα σκήνωμα του. Παραμονή στην πόλη, που θα μας δοθεί η ευκαιρία για τα τελευταία μας ψώνια, βόλτα στα γραφικά καντούνια και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση γύρω στις 13.30-14.00 μ.μ από το λιμάνι της Κέρκυρας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ( διεκπεραίωση κλειστού τύπου) Επιστροφή στην Πάτρα μέσω Ιονίας Οδού με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν
  • Τα εισιτήρια των καραβιών Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας με επιστροφή
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Ποταμάκι» στις Μπενίτσες σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή
  • 1 γεύμα στην Ταβέρνα «Νάουσα» και 2 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Aναστάσιμο και πασχαλινό με ζωντανή μουσική και απεριόριστη χρήση ποτών και αναψυκτικών
  • Επίσημη ξεναγό στο Αχίλλειον
  • Συνοδός του γραφείου
  • Δώρο οι λαμπάδες

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο φόρος διαμονής ξενοδοχείου 1,5€ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στο 2610 634000