Κρουαζιέρα 7 Διανυκτερεύσεων Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου - Ferry Center

Κρουαζιέρα 7 Διανυκτερεύσεων Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου

Κόστος από 899.00

Περιγραφή

1η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ
Το υπέροχο ταξίδι των 7 διανυκτερεύσεων Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου ξεκινά στη μαγική πόλη των Αθηνών. Η Ελληνική πρωτεύουσα είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου και πατρίδα της εμβληματικής Ακρόπολης. Πάρτε τον χρόνο σας, για να ανακαλύψετε την κληρονομιά, την ιστορία και την κουλτούρα που βρίσκεται στην καρδιά αυτής της μοντέρνας μητρόπολης, πριν επιβιβαστείτε στο πλοίο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

 

2η ημέρα:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ακολουθώντας τον δρόμο της δεύτερης ιεραποστολικής περιοδείας του Απόστολου Παύλου στην Ευρώπη, θα οδηγηθείτε πέρα από τα επιβλητικά Βυζαντινά τείχη που φυλάσσουν το εκλεπτυσμένο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Θα απολαύσετε την γοητευτική αρχιτεκτονική και τα λιθόστρωτα δρομάκια, καθώς και την βιβλική πόλη της Βέροιας. Ακολουθήστε τον τοπικό ξεναγό για να μάθετε τις δοκιμασίες του Απόστολου Παύλου, καθώς προσπάθησε να μεταπείσει τους ευγενείς Εβραίους που ζούσαν εκεί.

 

3η ημέρα:  ΚΑΒΑΛΑ
Το παραθαλάσσιο θέρετρο της Καβάλας που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Σύμβολο, προσφέρει μια πανοραμική θέα. Εδώ ο Απόστολος Παύλος βάπτισε την πρώτη νεοφώτιστη Ελληνίδα και Ευρωπαία Χριστιανή, τη Λυδία, και έδωσε το πρώτο του κήρυγμα. Επισκεφθείτε την υπαίθρια κολυμβήθρα, το μνημείο που τιμά τον Άγιο και τα ερείπια της φυλακής, όπου κρατείτο αιχμάλωτος με τον Απόστολο Σίλα ή ακολουθείστε τον τοπικό ξεναγό σε μια συναρπαστική εκδρομή στη Νεάπολη και τους Φιλίππους.

 

4η ημέρα:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Η δραστήρια πόλη της Κωνσταντινούπολης ενώνει την Ευρώπη και την Ασία μέσω του πορθμού του Βοσπόρου. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε τα πλούσια Βυζαντινά και αυτοκρατορικά τζαμιά, που διαπερνούν τον ουρανό της Κωνσταντινούπολης με τους μυτερούς μιναρέδες τους. Το εμβληματικό Σουλταναχμέτ (μπλε) τζαμί, ο Ρωμαϊκός Ιππόδρομος, το Παλάτι Τοπ Καπί και η διάσημη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας αποτελούν κάποια από τα αινιγματικά αξιοθέατα που θα θαυμάσετε.

 

5η ημέρα:  ΔΙΚΕΛΙ
Κατά μήκος της όμορφης Τουρκικής ακτογραμμής βρίσκεται η παραθαλάσσια πόλη του Δικελί, με το πλούσιο τοπίο της από πράσινα δάση και χρυσές αμμουδιές. Τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά ολοκληρώνουν το μαγευτικό τοπίο. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την αρχαία Πέργαμο και την αρχαία Ακρόπολη. Τα ερείπια του θεραπευτικού ναού του Ασκληπιού αποτελούν την τελευταία στάση της ημέρας.

 

6η ημέρα:  ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Στο γραφικό παραθαλάσσιο Τούρκικο θέρετρο του Κουσάντασι, ο Απόστολος Παύλος συνέγραψε την επιστολή προς Εφεσίους και κήρυττε στο Μεγάλο Θέατρο της Εφέσου. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είναι και ο τόπος ενός από τα Επτά Θαύματα της Αρχαιότητας – ο Ναός της Άρτεμις. Θα μάθετε γι’ αυτόν και για πολλά ακόμη στην δωρεάν εκδρομή μας στην αρχαία Έφεσο και στην πόλη της Μιλήτου.

 

7η ημέρα:  ΠΑΤΜΟΣ
Η Πάτμος είναι το μικρότερο νησί των Δωδεκανήσων και το πιο πνευματικό. Το ήσυχο νησί φημίζεται ως ο τόπος όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βίωσε το όραμα που ενέπνευσε την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Ο τελευταίος Απόστολος εξορίστηκε στην Πάτμο από τη Ρώμη. Ακολουθήστε τα βήματα των προσκυνητών μέχρι την Μονή του Αγίου Ιωάννη και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

 

8η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ
Επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα των Αθηνών νωρίς, ώστε να διαθέσετε την ημέρα σας για να απολαύσετε την πόλη. Όμως, δεν χρειάζεται να μας αποχαιρετήσετε ακόμη. Οι έμπειροι ξεναγοί μας περιμένουν να σας συνοδεύσουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι είτε στην αρχαία Κόρινθο και το Βήμα του Απόστολου Παύλου ή να σας δείξουν τα αξιοθέατα της αρχαίας Ακρόπολης.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Απεριόριστα Κλασικά Ποτά
  • Γεύματα Στο Πλοίο
  • Διασκέδαση Εν Πλω
  • Εκδρομή – Έφεσος και Μίλητος, Κουσάντασι
  • Εκδρομή – Βέροια, Θεσσαλονίκη
  • Φιλοδωρήματα

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στο 2610 634000