Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Λήμνος.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Λήμνος πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Λήμνος.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Λήμνος.

Εκτελείται καθημερινά ένα δρομολόγιο από Πειραιά για Λήμνος. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Λήμνος ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.  . Το καλοκαίρι η Blue Star Ferries πραγματοποιεί τουλάχιστον έως 2 εβδομαδιαία δρομολόγια. Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Λήμνο στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Λήμνος.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 18,5 ώρες έως περίπου 30 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Λήμνος;

Τα πλοία με προορισμό την Λήμνος αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλη Ε2. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Λήμνος;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Λήμνος. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή.

Χρήσιμες οδηγίες για το ταξίδι.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου για Λήμνος αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή. Ταξιδέψτε από και προς την Λήμνο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με τo νησί της Λήμνου προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω. Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Λήμνο. Δες όλα τα διαθέσιμα Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Λήμνος, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ