Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ΠειραιάΚάλυμνο. Το δρομολόγιο Πειραιά προς Κάλυμνο εκτελείται από την Blue Star Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται όλο τον χρόνο. Εισιτήρια για το δρομολόγιο αυτό είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Η διάρκεια του ταξιδιού από Πειραιά προς Κάλυμνο είναι 10ώ 25λ.

Για το δρομολόγιο αυτό, δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή εταιρεία που να προσφέρει προς το παρόν απευθείας σύνδεση, όλα τα ταξίδια πραγματοποιούνται με στάσεις σε άλλα νησιά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν 38 προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κάλυμνο την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Οκτώβριος – Μάϊος), ωστόσο, υπάρχουν 24 δρομολόγια την εβδομάδα.

  • Συχνότητα: 6 φορές την εβδομάδα
  • Διάρκεια: 10h 55m
  • Εύρος Τιμών: 43,50 € – 75,00 €

Πώς να πάτε από Πειραιά για Κάλυμνο με πλοίο;

Στη Ferrycenter μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας από Πειραιά για Κάλυμνο οποιαδήποτε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πόσο μακριά είναι από Πειραιά για Κάλυμνο;

Το λιμάνι Πειραιά βρίσκεται 273.41 χιλιόμετρα (169.89 μίλια) μακριά από το λιμάνι Κάλυμνο.

Πόσο διαρκούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Κάλυμνο;

Η διάρκεια του δρομολογίου από Πειραιά προς Κάλυμνο είναι 10ώ 55λ.

Ποιο το κόστος του εισιτηρίου πλοίου από Πειραιά για Κάλυμνο;

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 43.50 – 75.00 €, ανάλογα με το πλοίο με το οποίο επιλέγετε να ταξιδέψετε.
Τα βρέφη και τα παιδιά έως τεσσάρων ετών ταξιδεύουν συνήθως δωρεάν.

Ποιο είναι το δρομολόγιο των πλοίων από Πειραιά για Κάλυμνο;

Είναι πολύ πιθανό να βρείτε πλοίο από Πειραιά για Κάλυμνο όλο το χρόνο. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο συνήθως αναχωρούν περισσότερες από 1 εταιρείες από Πειραιά. Ωστόσο, τους χειμερινούς μήνες, συνήθως είναι λιγότεροι.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες από Πειραιά έως Κάλυμνο

Ακτοπλοϊκή ΕταιρείαΔιελεύσειςΔιάρκειαΜέση τιμή
Blue Star Ferries6 εβδομαδιαίως10ώ 25λ62,41€