Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Αμοργό.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση ΠειραιάΑμοργό πραγματοποιείται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά – Αμοργός.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Αμοργό.

Εκτελούνται 3-4  εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Πειραιά για Αμοργό. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Αμοργό ενδέχεται να αλλάξουν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού .

Ορισμένες ενδεικτικές εκπτώσεις είναι οι εξής:

  • Βρεφικό εισιτήριο.
  • Παιδικό εισιτήριο.
  • Φοιτητικό εισιτήριο.
  • Εισιτήριο πολυτέκνων.
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων.
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους.

Διάρκεια δρομολόγιου από Πειραιά για Αμοργό.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι του Πειραιά για Αμοργό είναι περίπου 5-9 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι Πειραιά – Αμοργό.

Στο λιμάνι του Πειραιά συνίσταται να βρισκόμαστε τουλάχιστον 1-1,5 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η κίνηση είναι αυξημένη και πολλά δρομολόγια μπορεί να αναχωρούν ταυτόχρονα.

Στο λιμάνι του Πειραιά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν λεωφορείο του ΟΛΠ που εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και σταματάει σε όλες τις πύλες.

Η Αμοργός είναι το μεγαλύτερο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Μπορείς να επισκεφθείς τη Δονούσα, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια.

Η Αμοργός διαθέτει 2 λιμάνια που συνδέονται με τον Πειραιά: τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Μπορείς να επιβεβαιώσεις το λιμάνι άφιξης στα στοιχεία της κράτησής σου.

Από πού φεύγει το πλοίο για Αμοργό;

Από τις Πύλες Ε6, Ε7, Ε9 ή Ε10 του λιμανιού του Πειραιά αναχωρούν τα πλοία για Αμοργό.  Μερικές φορές γίνονται αλλαγές στις πύλες αναχώρησης για Αμοργό.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Αμοργό;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πειραιά για Αμοργό. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Αμοργό είναι μεγάλο και τα περισσότερα δρομολόγια είναι νυχτερινά.

Κλείσιμο φοιτητικού εισιτηρίου από Πειραιά για Αμοργό.

Μπορείς κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς – Αμοργό με φοιτητική έκπτωση! Με έγκυρο πάσο ελληνικού πανεπιστημίου δικαιούσαι έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά από Πειραιά για Αμοργό.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από Πειραιά – Αμοργό.

Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Αμοργό. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!