Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Κάρπαθος.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση ΠειραιάςΚάρπαθος πραγματοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα. Η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά – Κάρπαθο.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Κάρπαθο.

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Πειραιά για Κάρπαθο εκτελούνται 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Κάρπαθος ενδέχεται να αλλάξουν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού .

Διάρκεια δρομολόγιου από Πειραιά για   Κάρπαθο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι του Πειραιά για Κάρπαθο είναι περίπου 20-26 ώρες. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι Πειραιά – Κάρπαθο.

Στο λιμάνι του Πειραιά συνίσταται να βρισκόμαστε τουλάχιστον 1-1,5 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.  Τους καλοκαιρινούς μήνες, η κίνηση είναι αυξημένη και πολλά δρομολόγια μπορεί να αναχωρούν ταυτόχρονα.

Στο λιμάνι του Πειραιά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν λεωφορείο του ΟΛΠ που εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και σταματάει σε όλες τις πύλες. Ενημερώσου εγκαίρως για τα πειραιας καρπαθος δρομολογια.

Η Κάρπαθος έχει 2 λιμάνια: το ομώνυμο λιμάνι του οικισμού της Καρπάθου στην νοτιοανατολική ακτή και το Διαφάνι στη βορειοανατολική ακτή του νησιού. Συνήθως, τα δρομολόγια από Αθήνα για Κάρπαθο κάνουν στάση και στα δυο λιμάνια του νησιού.

Η Κάρπαθος βρίσκεται στα νότια Δωδεκάνησα και έχει απευθείας δρομολόγια προς άλλα γειτονικά νησιά όπως τη Ρόδο, την Κάσο και τη Σύμη. Μπορείς να μπεις στους προορισμούς το Ferrycenter και να προγραμματίσεις κοντινούς προορισμούς.

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και έχει παρθένα ομορφιά και εντυπωσιακά τοπία.

Ορισμένες ενδεικτικές εκπτώσεις είναι οι εξής:

  • Βρεφικό εισιτήριο.
  • Παιδικό εισιτήριο.
  • Φοιτητικό εισιτήριο.
  • Εισιτήριο πολυτέκνων.
  • Εισιτήριο μόνιμων κατοίκων νήσων.
  • Εισιτήριο ατόμων με αναπηρία και συνοδών τους.

Από πού φεύγει το πλοίο για Κάρπαθο;

Από την πύλη Ε1 αναχωρούν τα πλοία για Κάρπαθο.  Μερικές φορές γίνονται αλλαγές στις πύλες αναχώρησης για Κάρπαθο.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Κάρπαθο;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με πλοίο από Πειραιά για Κάρπαθο. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή. Συνιστάτε καθώς το ταξίδι για Κάρπαθο είναι μεγάλο και τα περισσότερα δρομολόγια είναι νυχτερινά.

Κλείσιμο φοιτητικού εισιτηρίου από Πειραιά για Κάρπαθο.

Φυσικά και μπορείς κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς – Κάρπαθο με φοιτητική έκπτωση! Με έγκυρο πάσο ελληνικού πανεπιστημίου δικαιούσαι έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά από Πειραιά για Κάρπαθο.

Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων από Πειραιά – Κάρπαθο.

Στο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Κάρπαθο. Δες όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Κράτηση εισιτηρίου πλοίου