Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Μύκονο.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά – Μύκονο πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Μύκονο.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Μύκονο.

Εκτελούνται καθημερινά 5-6 δρομολόγια από Πειραιά για Μύκονο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Μύκονο ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Μύκονο στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Μύκονο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου  4-5 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του ενώ με ταχύπλοο μπορεί να μειωθεί ο χρόνος στις 2 ώρες.

Από πού φεύγει το πλοίο για Μύκονο;

Τα πλοία με προορισμό την Μύκονο αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλες Ε6 ή Ε7. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Μύκονο;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Μύκονο. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου για Μύκονο αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Μύκονο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Μύκονο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Μύκονο. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Μύκονο, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Κράτηση εισιτηρίου πλοίου