Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σάμος.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Σάμο. Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σάμος πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Σάμο.

Εκτελείται καθημερινά ένα δρομολόγιο από Πειραιά για Σάμο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Σάμο ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι  πραγματοποιούνται τουλάχιστον έως 1-2 καθημερινά δρομολόγια με τις περισσότερες αναχωρήσεις να είναι για το Καρλόβασι.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Σάμο στο Ferrycenter.

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Σάμο.

Η διάρκεια ταξιδιού από το λιμάνι της Blue Star Ferries είναι περίπου 8 -9 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του.

Από πού φεύγει το πλοίο για Σάμο;

Τα πλοία με προορισμό την Σάμο αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλες Ε2 ή Ε9. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Σάμο;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Σάμο. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου για Σάμο αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Σάμο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με την Σάμο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Σάμο. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σάμο, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Κράτηση εισιτηρίου πλοίου