Ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με όλες τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνεργάζονται με την Ferrycenter.

SUPERFAST FERRIES.

 

Superfast Ferries

Superfast Ferries

Η υλοποίηση του οράματος της Superfast Ferries ξεκίνησε το 1995. Με τη δρομολόγηση στην Aδριατική των 2 πρώτων πλοίων, έθεσε νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές. Έτσι καθιερώθηκε ως η νέα, πρωτοποριακή επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Eλλάδας και Iταλίας. Πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια πλοίων από Ελλάδα Ιταλία και από Ιταλία Ελλάδα.

Όλο το χρόνο γίνονται αναχωρήσεις από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς τα ιταλικά λιμάνια. Οι αφίξεις γίνονται στα λιμάνια της Ανκόνας, του Μπάρι και της Βενετίας (σε συνεργασία με την ANEK LINES). Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελεί επίσης και δρομολόγια μέσω Κέρκυρας.

Ταξιδεύοντας με το στόλο της Superfast Ferries ανακαλύπτει κανείς τη μαγεία του θαλάσσιου ταξιδιού. Επίσης απολαμβάνει κανείς όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Οι επιλογές ψυχαγωγίας εν πλω ποικίλουν και ικανοποιούν κάθε γούστο. Διατίθενται εσωτερικά και εξωτερικά μπαρς, καταστήματα, εστιατόριο Self Service, εστιατόριο a la carte, καζίνο.

Η αισθητική των πλοίων, η συνεχής επένδυση σε νέα πλοία και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες μας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, μας επιτρέπει να ηγούμαστε στον κλάδο μας και στην προτίμηση του επιβατικού κοινού.

Η Superfast Ferries, είναι 100% θυγατρική της Attica Group, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

BLUE STAR FERRIES

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries είναι μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα. Τα σύγχρονα και μοντέρνα πλοία της εξυπηρετούν δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά προς όλα τα νησιά του Αιγαίου .

Η Blue Star Ferries ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1992. Ωστόσο, η ιστορία του ομίλου BLUE STAR SHIPPING αρχίζει το 1897. Γίνονταν δρομολόγια για την μεταφορά επιβατών και φορτίων ανάμεσα στον Πειραιά, την Πάτρα, τα νησιά του Ιονίου και την Ιταλία. Τις δεκαετίες του 1980 και 1990, η εταιρεία αναπτύχθηκε σημαντικά. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην μεταφορά επιβατών στα ελληνικά νησιά και το εξωτερικό.

Σήμερα όλα τα πλοία της εταιρείας είναι σύγχρονα και γρήγορα, ενώ διαθέτουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις που θα χρειαστείτε στο ταξίδι σας. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Επιπλέον, τα πλοία της Blue Star Ferries έχουν πιστοποιηθεί και με το ISO 14001 Η Blue Star έγινε η πρώτη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ανέπτυξε Περιβαλλοντική Πολιτική.

HELLENIC SEAWAYS

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways

HELLENIC SEAWAYS είναι μέλος της ATTICA GROUP, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIESBLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK. Τα συνολικά 31 πλοία προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Ο Στόλος.

Η εταιρεία προσεγγίζει πάνω από 36 προορισμούς στη  νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Διαθέτει στόλο 14 συμβατικών αλλά και ταχύπλοών πλοίων προσφέροντας πληθώρα επιλογών στον ταξιδιώτη όσον αφορά τον τρόπο και τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Τα πλοία της Hellenic Seaways διαθέτουν άνετα σαλόνια, καμπίνες, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοικτού και κλειστού τύπου, εστιατόρια, καταστήματα και όλες τις ανέσεις όπου ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω.

*Διατίθενται μόνο στα συμβατικά πλοία.

Η εταιρεία διαθέτει:

  • 6 συμβατικά πλοία (Νήσος Σάμος, Νήσος Ρόδος, Αριάδνη, Εξπρές Σκιάθος, Εξπρές Πήγασος, Άρτεμις).
  • 2 πλοία τύπου Highspeed (Highspeed 4, Hellenic Highspeed).
  • 4 πλοία τύπου Flying Cat (Flying Cat 3, Flying Cat 4, Flying Cat 5, Flying Cat 6).
  • 2 Ιπτάμενα Δελφίνια.

Δρομολόγια.

Η Hellenic Seaways δραστηριοποιείται στο Β. Αιγαίο, στο Σαρωνικό, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες.

Τα δρομολόγια πλοίων της Hellenic Seaways ανανεώνονται και σχεδιάζονται με γνώμονα πάντοτε τη δυνατότητα παροχής πολλαπλών επιλογών στον ταξιδιώτη. Επίσης ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και τη διασύνδεση των Ελληνικών νησιών, με σαφή οφέλη για την εθνική οικονομία και τον τουρισμό.

LEVANTE FERRIES

Levante Ferries

Levante Ferries

Η Levante Ferries Group, συνδυάζοντας τις ευγενέστερες πτυχές της Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης με το σύγχρονο πνεύμα των νέων τεχνολογιών και αντιλήψεων. Ταχύτατα εδραιώθηκε στην εξυπηρέτηση της θαλάσσιας ζώνης με δρομολόγια πλοίων από Πάτρα για Κυλλήνη,  για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά,  Ιθάκη, προσφέροντας στον επιβάτη σύγχρονα πλοία, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες ξηράς.

«Κλειδί» στην ταχύτατη ανάπτυξη της Levante Ferries και την εδραίωσή της στη συνείδηση του επιβατικού κοινού, αποτέλεσε η σημαντική εμπειρία των στελεχών της στην εξυπηρέτηση του Πολίτη – Επιβάτη. Επίσης και η πρωτοπόρος προσέγγισή της πάνω στην εξέλιξη της Ακτοπλοΐας, και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών στα νησιά που εξυπηρετεί.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται πλέον από τέσσερα πλοία, ναυπηγημένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το ολοκαίνουργιο «Fior di Levante», το πανέμορφο και ακούραστο «Mare di Levante», το εκσυγχρονισμένο «Andreas Kalvos» και το κοσμαγάπητο «Kefalonia». Τα πλοία μας, στελεχωμένα με έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα πληρώματα, προσφέρουν στο επιβατικό κοινό απόλυτη ασφάλεια και ένα άνετο κι ευχάριστο ταξίδι, ακόμη και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες.

Η Levante Ferries έθεσε νωρίς στη διάθεση του επιβατικού κοινού τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Υποστηριζόμενη κι από εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smartphone app), καθιστώντας έτσι παρελθόν τις ουρές αναμονής σε εκδοτήρια.

Παρά τη θερμή υποδοχή των ταξιδιωτών, η ομάδα της Levante Ferries δεν επαναπαύεται, αλλά παρακολουθεί στενά κάθε σύγχρονη τεχνολογία και επίκαιρη προδιαγραφή. Στόχο έχει να είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της Ναυτιλίας-Ακτοπλοΐας. Έχει συγκροτημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξης με ισχυρότερο στόλο, ακόμη περισσότερα δρομολόγια και νέους προορισμούς.

Κεντρικό όραμα της Levante Ferries είναι να φέρει «Το Ιόνιο Μπροστά» κι οι θαλάσσιες συγκοινωνίες του να καταστούν πολύ σύντομα πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο. Η Levante Ferries πρώτη αναγνωρίζει την ευθύνη της ως παρόχου καθολικής εξυπηρέτησης και δεσμεύεται να μην ησυχάσει, ώσπου να γίνει πραγματικότητα η θέλησή της για «ούτε έναν αποκλεισμένο νησιώτη στο Ιόνιο».

CELESTYAL CRUISES

Celestyal Cruise

Celestyal Cruise

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επιβίβασης και αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός». Η κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

BWA Yachting

BWA Yachting

BWA Yachting

Η BWA Yachting είναι ένα παγκόσμιο πρακτορείο σκαφών αναψυχής και πάροχος υπηρεσιών γιοτ που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει καπετάνιους, διευθυντές και πλήρωμα, διευκολύνοντας τη ζωή τους, βοηθώντας στις αυξανόμενες απαιτήσεις διαχείρισης ενός σύγχρονου superyacht. Το παγκόσμιο δίκτυο γραφείων μας εκτείνεται σε όλη τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, την Καραϊβική και την Αμερική, παρέχοντας μια μοναδική και απρόσκοπτη εμπειρία.

Προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την Mega Yacht Agency, Brokerage και ναυλωμένο ναύλωμα σε προμήθειες για yacht και πλήρη Yacht Management, η BWA είναι μοναδική στην Ανατολική Μεσόγειο.