Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
για τα νησιά του Ιονίου και Αιγαίου.

Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Στο Ferrycenter ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Πάτρας μπορείτε να κάνετε κρατήσεις φθηνών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλα τα λιμάνια Ελλάδας και Εξωτερικού.
Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες ισχύουσες προσφορές των μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιριών για το ταξίδι σας για όλα τα Ελληνικά νησιά και την Ιταλία( SuperFast Ferries – BlueStarFerries – Hellenic Seaways – Levante Ferries ).

Μπορείτε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για κάθε νησιωτικό προορισμό στην Ελλάδα.
Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Βορειοανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνιο, Αργοσαρωνικό, Σποράδες.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ελλάδα για Ιταλία.

Ταξιδέψτε για Μπάρι – Ανκόνα – Βενετία.

Ενημερωθείτε για όλα τα δρομολόγια πλοίων ANEK SUPERFAST Ferries κάνοντας κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Superfast. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις πληροφορίες για να κλείσετε εύκολα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για το ταξίδι σας.

Μπορείς να βρεις τις καλύτερες διαδρομές για να φτάσεις στον ταξιδιωτικό προορισμό σου!

Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις θέσεων μετάβασης και επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετεί.

Επιλογή εισιτηρίων.

Επιλέξτε εισιτήρια πλοίων για το ταξίδι σας. Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για τα τις τιμές και τους τύπους των εισιτηρίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το επιθυμητό δρομολόγιο, αλλά και όλα τα προγράμματα αναχωρήσεων.

Αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας για τους αγαπημένους σας προορισμούς. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter σας εγγυώνται ασφαλείς κρατήσεις και φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κράτησης στην “Φόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων” είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε πληρωμή για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

       1. WEB Check-in.

Κάντε WEB Check-in για να κάνετε check-in στα εισιτήρια σας, με τα οποία μπορείτε να επιβιβαστείτε στο πλοίο.
Για τις γραμμές Αδριατικής, είναι απαραίτητο να γίνεται έλεγχος των ταξιδιωτικών εγγράφων στο λιμενικό γραφείο ΠΡΙΝ την επιβίβαση στο πλοίο.
Κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

     2. Παραλαβή από το λιμενικό πρακτορείο της εταιρείας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει αποκλειστικά από το Λιμενικό Πρακτορείο της Εταιρείας  στο λιμάνι αναχώρησης, το αργότερο δύο ώρες πριν την αναχώρηση.

Προκειμένου να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει – απαραιτήτως – να έχετε μαζί σας τον Αριθμό Κράτησης και την Αστυνομική σας ταυτότητα ή το Διαβατήριο.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά νησιά.

Θέλετε να εξερευνήσετε τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Κύθνο, τη Νάξο ή την Τήνο; Δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις ακτοπλοϊκών και κάντε την κράτηση σας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια πλοίων για όλα τα ελληνικά νησιά.

Πώς μπορώ να μετακινηθώ προς το λιμάνι του Πειραιά;

Το λιμάνι του Πειραιά είναι το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι στην Ελλάδα. Βρίσκεται περίπου 11 χλμ μακριά από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, και περίπου μισή ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος.

Το λιμάνι του Πειραιά

Το λιμάνι του Πειραιά

Εάν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο, μπορείτε να μετακινηθείτε με το μετρό (Μπλε γραμμή), σταματώντας τον σταθμό Μοναστηράκι. Από εκεί, “αλλάζετε” στην Πράσινη γραμμή του ηλεκτρικού, από όπου μεταφέρεστε απευθείας στον Πειραιά. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να μετακινηθείτε, επίσης, με το λεωφορείο X96 που εκτελεί απευθείας δρομολόγια προς το λιμάνι.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση τον Πειραιά, μπορείτε και πάλι να πάρετε την Πράσινη Γραμμή.

Από ποια πύλη αναχωρεί το καράβι μου;

Εάν ταξιδεύετε προς τα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την πύλη από την οποία αναχωρεί το καράβι σας. Κατά την άφιξή σας στο λιμάνι, μπορείτε να ενημερωθείτε για την πύλη αναχώρησης από τις ηλεκτρονικές πινακίδες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στο χώρο.

Οι πύλες είναι:

  • E1 – Δωδεκάνησα
  • E2 – Κρήτη, Χίος, Μυτιλήνη, Ικαρία, Σάμος
  • E3 – Κρήτη, Κύθηρα (είσοδος των οχημάτων)
  • E4 – Κύθηρα (μόνο έξοδος οχημάτων)
  • E5 – σταθμός αναχώρησης λεωφορείων
  • E6 – Κυκλάδες, Ρέθυμνο
  • E7 – Κυκλάδες, Ρέθυμνο
  • E8 – Κόλπος Αργοσαρωνικού
  • E9 – Κυκλάδες, Σάμος, Ικαρία
  • E10 – Κυκλάδες, Σάμος, Ικαρία

Μπορώ να ταξιδέψω με το όχημά μου στο πλοίο;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν διαδρομές στην Ελλάδα διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους γκαράζ, ώστε να μεταφέρετε το όχημά σας στον επιθυμητό προορισμό.
Ωστόσο, θα ήταν καλό να ελέγξετε εκ των προτέρων το πλοίο που θα επιλέξετε για το ταξίδι σας, μιας και υπάρχουν ταχύπλοα (high-speed) που δεν διαθέτουν γκαράζ.
Σε κάθε περίπτωση, εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με το όχημά σας, φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήρια για το πλοίο όσο νωρίτερα γίνεται, καθώς οι θέσεις οχημάτων εξαντλούνται σχετικά σύντομα.

Μπορώ να κλείσω καμπίνα;

Ναι, μπορείτε να κλείσετε καμπίνα στα περισσότερα δρομολόγια για τους ελληνικούς προορισμούς. Μάλιστα, πρόκειται για την πιο ξεκούραστη επιλογή, καθώς κάποια από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι μεγάλα και βραδινά.

Συμβουλή: Προτείνουμε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παρατηρείται άμεση εξάντληση των εισιτήριων, ειδικά αν επιθυμείτε να κλείσετε θέση για το όχημά σας ή καμπίνα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε (Καθημερινά 09:00-21:00) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση e-mail: info(at)ferrycenter.gr ή στο τηλέφωνο: 2610-634000.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter μπορείς να κάνεις κράτηση φθηνών εισιτηρίων πλοίων για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα καθώς και σε 24 ακόμα χώρες.

Με εγγύηση την πολυετή πείρα μας ως κεντρικό πρακτορείο της Blue Star Ferries στην Πάτρα, καθώς και της Κοινοπραξίας ANEK-SUPERFAST για την Ιταλία (Αδριατική) και την Κρήτη.

Ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter – Οθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα, Αχαΐα

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ