Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σαντορίνη.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί  καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Σαντορίνη.
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σαντορίνη πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες του χρόνου.

Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων από Πειραιά για Σαντορίνη.

Εκτελείται καθημερινά ένα δρομολόγιο από Πειραιά για Σαντορίνη. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιά για Σαντορίνη ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.
Το καλοκαίρι η Blue Star Ferries πραγματοποιεί τουλάχιστον 7 εβδομαδιαία δρομολόγια.

Κλείσε εισιτήρια πλoίων για Σαντορίνη στο Ferrycenter. Για τη διαδρομή αυτή, μπορείτε να βρείτε τόσο απείθειάς δρομολόγια όσο και δρομολόγια με στάσεις σε άλλα νησιά.
Συνήθως, οι στάσεις αυτές είναι σε Μήλος, Μύκονος, Τήνος, Σύρος, Φολέγανδρος, Νάξος, Πάρος, Ίος, Σίφνος, Σίκινος, Κίμωλος, Σέριφος και Κύθνος.

Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) υπάρχουν 290 προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Θήρα (Σαντορίνη) και Πειραιά την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Οκτώβριος – Μάϊος), ωστόσο, υπάρχουν 128 δρομολόγια την εβδομάδα. Λάβετε το υπόψη λοιπόν, για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας!

Διάρκεια δρομολόγιου πλοίου από Πειραιά για Σαντορίνη.

Η διάρκεια ταξιδιού είναι περίπου 8 -11 ώρες ανάλογα με το πλοίο και την διαδρομή του ενώ με τα ταχύπλοα διαρκεί περίπου 5 ώρες.

Από πού φεύγει το πλοίο για Σαντορίνη;

Τα πλοία με προορισμό την Σαντορίνη αναχωρούν καθημερινά από το νέο λιμάνι του Πειραιά από την Πύλες Ε6 ή Ε7. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την αναχώρηση ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησής σας ή να επικοινωνήστε με τις λιμενικές αρχές. Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι στο λιμάνι της Πειραιά μία ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου για να είναι ποιο άνετη η πρόσβασή σου χωρίς ταλαιπωρία.

Διατίθεται καμπίνα για το ταξίδι από Πειραιά για Σαντορίνη;

Μπορείς να κλείσεις καμπίνα στο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Σαντορίνη. Είναι μάλιστα και η πιο ξεκούραστη επιλογή.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαντορίνης με άλλα λιμάνια.

Η Σαντορίνη έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιάς, Ραφήνα, Ανάφη, Αμοργός, Δονούσα, Χάλκη, Φολέγανδρος, Ηράκλειο (Κρήτη), Ίος, Κάρπαθος, Κάσος, Κίμωλος, Κουφονήσια, Κως, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Ρόδος, Σέριφος, Σίφνος, Σίκινος, Σητεία, Τήνος και Σύρος.

Χρήσιμές οδηγίες για το ταξίδι.

Θα συνιστούσαμε να κάνετε την κράτηση εισιτηρίου πλοίου για Σαντορίνη αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται την περίοδο αυτή.

Ταξιδέψτε από και προς την Σαντορίνη με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους με το κύρος και την εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Μεσογείου. Ενημερωθείτε εγκαίρως για  όλα τα δρομολόγια πλοίων της Bluestar Ferries.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέει με καθημερινά δρομολόγια το λιμάνι της Πειραιά με τo νησί της Σαντορίνη προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και αυθεντική φιλοξενία εν πλω.

Στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ferrycenter, μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά για Σαντορίνη. Δες όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς – Σαντορίνη, και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα!

Κράτηση εισιτηρίου πλοίου